Fotografi den 05-01-16 kl. 15.11
Jeg er blind! Sådan føles det i hvert fald.
Rom blev jo som bekendt ikke stykket sammen på en eftermiddag, og således er det åbenbart også, når det kommer til blogs. Min blog er rykket fra Bloggers Delight til Benjamin Media, og det tager lidt tid lige at få stumperne til at mødes. Der arbejdes stadig på mobilversionen, for eksempel. Og så vil jeg gerne have datoerne over indlæggene til at stå på dansk i stedet for english.

Noget andet, der skete under flytningen, var, at det ikke i første omgang var muligt at tage ‘Læs mere’-funktionen med. For jer, der læser med, betyder det, at man ikke skal klikke to gange, men kun én, for at se indlægget. Alle indlæg ligger således under hinanden i én stime på forsiden.
Jeg blev ret overrasket over alle de himmelhøje hurra-råb, dette affødte. Rigtigt mange læsere synes vist, det er meget bøvlet at skulle klikke på de enkelte indlæg. Derfor tænkte jeg selvfølgelig i første omgang, at den feature skulle vedblive med at mangle, for hvis det er det, I læsere bedst kan lide, er det jo sådan, det skal være. Men …

Der er to ting i det for mig, og den ene er vigtigere end den anden.
Den ene ting i det er, at jeg jo tjener penge på mine sidevisninger. Jo flere gange, nogen klikker på noget, jo flere penge tjener jeg. Det er ikke svimlende summer, men det er alligevel en sjat, og den slags er jo ikke helt lige meget, når man lige er flyttet ind hos en ny udgiver. 😉
Den anden ting, som er den vigtigste for mig, er, at når man ikke behøver klikke på indlæggene for at læse dem, kan jeg simpelthen ikke se, hvad I læser. Når alle indlæg læses fra forsiden, kan jeg kun se, at det er dér, I er, og det er lidt noget crap. Jeg får nemlig ret meget ud af at se, hvilke indlæg, der bliver læst mest. På den måde kan jeg jo aflæse, om I gider læse om det, jeg skriver, eller om jeg skal finde på noget andet.
For mig er det en måde at kende jer, der læser med, på, uden at skulle lave spørgeskemaer flere gange om ugen. Og det har jeg altså ikke rigtigt lyst til at undvære. Jeg har også nogle idéer til nogle nye typer indlæg, jeg gerne vil eksperimentere med i det nye år, og der vil jeg supergerne have mulighed for hurtigt at kunne se, om det er hot eller not, så jeg kan stryge dem igen, hvis I ikke er til det.

Derfor kommer ‘Læs mere’-featuren altså tilbage igen på et tidspunkt. Jeg håber, det er noget, I vil kunne leve med. Sig til, hvad jeg skal gøre til gengæld – jeg skylder én! Forslag modtages i kommentarfeltet! 😀