banner
Man kan vist ikke klandre mig for at være specielt politisk aktiv her på domænet. Og af samme årsag er jeg (bortset måske fra min til tider relativt usunde livsstil og store forkærlighed for E-numre og parabener) heller ikke specielt politisk ukorrekt. Eller – det kan jeg sagtens være! Men det praktiserer jeg primært offline.
Som jeg tidligere har været inde på, synes jeg, det er totalt fair, at nogle kan føle sig fristet til at svinge klør fem, når man som jeg (og alle andre bloggere) placerer røven i klaskehøjde. Det hører med til gamet, og vi har selv valgt det og kan derfor ikke tillade os at blive mopsede, hvis nogen er uenige med os og lader os det vide.
Det er ligesom, at vi heller ikke gider høre fra folk som eksempelvis Miley Cyrus brokke sig over, at det er nederen at være kendt, eller at Donald Trump har svært ved at finde en tegnedreng, der er stor nok til alle hans penge eller et par diamantsko, der er gode at gå i. Det er vores egen skyld, og vi valgte vores erhverv med åbne øjne. Og så slutter sammenligningerne mellem mig og ovenstående kendisser i øvrigt også dér. 😉

Jeg har valgt ikke at tage del i debatter om eksempelvis børneopdragelse, politik, vuggestuenomeringer, reality awards og meget andet, fordi hvis jeg ytrer min mening om det, må jeg forvente, at folk af en anden mening vil melde deres i kommentarfeltet. Og ytrer man sin mening, kan man risikere at blive dømt på det. Og det har jeg opdaget, at jeg er for sart til – i hvert fald indtil videre. 🙂

Til gengæld ELSKER jeg, at Mikkel Dejgaard bag bloggen ‘Far Uden Filter’ ikke er det! Og jeg elsker næsten endnu mere, at han nærmest ingen tæsk får for de harske indlæg, han skriver! Det er hans stil, og det har folk vist vænnet sig til. Hans indlæg i dag handler om, hvordan han mener, at alle forældre har prøvet at miste tråden og al kontakt til deres indre yogi og super-pædagog mindst én gang for meget overfor deres tumling, og han gider ganske enkelt ikke høre på dem, der forsøger at benægte og i øvrigt give ham gode råd med på vejen om, hvordan man undgår det.

Om jeg så kan nikke genkendende til sentimentet i indlægget, vil jeg jævnfør ovenstående svada undlade at komme ind på . 😉
Læs hans indlæg (og mange andre velskrevne af samme skuffe) her.