4 pr. ark den 11-01-16 kl. 16.07 #5 (kompileret)

Indlægget er sponsoreret af Nutella.

Jeps, jeg har fået en ny Mac, som har en photo booth! Sådan en har jeg ikke haft i mange år, så hav mig venligst undskyldt. Og ja, det er ganske rigtigt lidt dumt, at kameraet spejlvender billederne – især i nærværende tilfælde.
Dette skal dog ikke handle om isenkram, men derimod noget meget mere yummy, menlig NUTELLA! Jeg er jo ambassadør for den smørbare nydelse her i starten af året! Ja, mens andre går på ‘January Butt Squad Challenge’ eller træner udendørs i minusgrader med tidligere hærførere fra det danske forsvar, så er Langemor altså ambassadør for en kakao-kælen delikatesse så nice, at den gør vinteren overskuelig og får fuglene til at synge. Each to her own. 🙂

Mellem jul og nytår lancerede jeg en konkurrence, hvor jeg bad jer, der læser med, om at komme med jeres bud på fem præ-definerede hilsner, som skulle trykkes på Nutella-krukker.
Det er simpelthen fordi, at Nutella lige præcis i dag gen-lancerer deres geniale hjemmeside, hvor man kan få trykt et label med sit navn på, som man kan printe ud derhjemme og herved udrydde al forvirring om, hvem der er krukkens retmæssige ejer. Man kan få trykt lige præcis det navn, man ønsker sig!
Udover navne er det også muligt at vælge imellem nogle på forhånd bestemte hilsner, noter eller ‘udråb’, om man vil. Her kan man ikke vælge frit, men må altså slå sig til tåls med de valg, der allerede er truffet af folkene fra Nutella. Men de har heldigvis også en fin fantasi.
Og det var altså i denne anledning, at jeg bad jer læsere om at give den gas i tænketanken! I har været kanon, og der er kommet sindssygt mange, vildt gode forslag! Nutella og jeg skulle så i fællesskab vælge de fem bedste, og vi kunne ikke blive helt enige, så vi er altså endt med at vælge seks!
Disse seks hilsner vil altså være at finde i på hjemmesiden blandt de præ-definerede hilsner! De står ikke på skiltet nederst, ganske vist, men de kommer frem, hvis man begynder at taste dem ind i feltet med ‘Dit Navn’.
Og sådan ser vinder-paraden altså ud i al sin magt og vælde. Og ja, alle de krukker, som er afbilledet her, befinder sig i min varetægt, hvilket er meget udfordrende for min rygrad. Og livvidde.

12516127_10153745334186886_896694411_n

VINDERNE ER:
My Precious – skrevet af Janne
Nødration – skrevet af Josefine
En god start – skrevet af Amanda H
Nuet tæller – skrevet af Signe
Morgenlykke – skrevet af Helle Melgaard Gregersen
Min  Miiiin – skrevet af Charlotte Louise

TILLYKKE, d’damer! Og tak for lån af jeres geni! Be proud! Be very proud! 🙂
Vær søde at sende mig en mail på mmleilange(a)twinpeaks.dk, så jeg kan sætte jer i forbindelse med Nutella, så de kan sende jer smørbare successer med egne påfund påklistret!

Klik så i øvrigt her for at komme til hjemmesiden, hvor egne labels laves på minutten!