12498831_10153740364391886_449356304_n
Det er fredag aften, og meget ulig sædvane tog det halvanden time at få mit afkom overbevist om, at det er totalt fedt at sove. Jon spiller fandango på Husets Teater, og jeg sidder under dynen i det bedste hjørne af sofaen og ser ‘Brides Maids’ med det ene øje, mens jeg blogger med det andet. Og mit baghoved befinder sig ude i køkkenet, hvor det i tankerne bruger mine hænder til at smøre en krydderbolle med Nutella. Det her ambassadør-halløj er ikke godt for min sukker-afhængighed. Eller også ér det godt, afhængigt af hvem man spørger. 😉

Jeg har haft en awesome uge! Min første uge med min “nye” blog, og hvis jeg må være så fri, synes jeg simpelthen, den er blevet så sk***-hamrende flot! Og måske fordi jeg var lagt ned og ikke fik blogget så meget, som jeg gerne ville i juleferien, har jeg i denne uge fået spyttet ret mange indlæg afsted! De vælter ud af ærmet på mig, og det føles feeeedt! 😀

12517121_10153740364016886_1149073715_o

Christina
, min sidekammerat på kontoret, tog i dag dette billede af mig til et indlæg på sin blog. Se lige, hvor hyggeligt det ser ud derinde!  Jeg vil totalt have en frugtskål og en vase, som jeg fylder med henholdsvis frugt og friske blomster hver mandag! Præcis som jeg lovede mig selv, da jeg fik min første lejlighed.

Jeg sad lige og browsede lidt tilbage i arkivet her på domænet, og her opdagede jeg, at jeg for et år siden i denne måned var til Robert Prisuddeling i en pailletsag fra Elise Gug, og jeg så ud som på billedet i linket. (Det var faktisk to dage efter, at jeg vandt Modeblogprisen 2015, aherm…). Og for præcis TO år siden denne januar måned var jeg til selvsamme Robert-fest OGSÅ iklædt pailletter, hvor jeg så ud som på billedet øverst! Der var bare betydeligt mere at holde både af og om dengang.

Nogle mennesker (nok primært kvinder, egentlig) taler om, at de savner at være gravide. Dét gør jeg ved den søde grød ikke! Det var så latterligt hårdt og gjorde ondt på måder, mennesker ikke bør have ondt på. Måske kan jeg på de dage, hvor Krapylerne er ekstra svære at stille tilfreds, godt savne forventningens glæde lidt. Men derudover kan jeg nu bedst lide mine børn udvortes.

Nu vil jeg give efter og smøre den Nutella-mad! Med ønsket om en vidunderlig weekend og et rungende TAK for den fornemme opbakning (også) den forgangne uge! I er verdens vildeste chefer! <3