Fotografi den 18-01-16 kl. 09.44 #4

I morges, da jeg vågnede (alt for tidligt – tak for lort, unger!) og kiggede på termometeret, gik jeg i en mild form for panik, da jeg så, at vi i dag sniger os ned på minus 7 grader. Dagen er så smuk, så det nærmest gør ondt, men så kold, at det rent faktisk gør ondt, så jeg pakkede mig ind i den største sweater, jeg har. Samtidig gik jeg en tur igennem Jons og mit tøjskab og fandt de uldtrøjer, vi ikke længere bruger. De ligger nu under ungernes klapvogn, og så er tanken, at vi deler dem ud til de hjemløse, vi møder på gaden de næste par dage. Det er ikke nogen stor ting at gøre, men man er sgu nærmest nødt til at gøre bare lidt.

Vi har haft en relativt vidunderlig weekend. Jeg var stiv i fredags (og fik en Xander-selfie!), Jon var stiv i lørdags, og i går var vi i legeland med både Kopierne og deres far og mor. Desuden går jeg bare og tæller ned til, at vi skal på ferie om tre uger. Det er endnu ikke komplet stadfæstet, hvor vi skal hen, men hen – dét skal vi! 😀

I dag er Langemanden syg, så jeg måtte aflevere Krapyler, hvilket rev mit nye mandags-ritual lidt i stykker. I 2016 har jeg nemlig en plan om at starte alle uger i Netto, hvor jeg køber frokost-ind til hele ugen. Nu har jeg haft kontorplads her midt i København i et lille år, og selvom det er skidehyggeligt, er det også lidt dyrt. Jeg er nemlig alt for dum til at tænke over frokost hjemmefra og finder derfor som oftest mig selv på gaden ved 12-tiden i hælene på én eller anden alt for dyr sandwich, salat, pizzaslice eller kyllinge-stick. Og det smager aldrig helt, som jeg helst ville have det. (Jo, pizzaen gør).
Derfor vil jeg købe sager ind, som kan ligge i køleskabet, så jeg slipper for at forlade matriklen, når sulten melder sig. Og desuden har jeg indført frugtskål! Jeg kan allerede nu afsløre, at den ikke afhjælper min chokoladetrang overhovedet, men så får jeg i det mindste nogle flere vitaminer.
Der ligger ingen Netto tæt på kontoret længere, men i stedet for at komme med flere undskyldninger, må jeg hellere lette rumpetten og daffe i Føtex Food, inden frokostsulten overtaler mig til at gøre det nemme.

Med ønsket om en vidunderlig (og forhåbentlig stedvist lun) mandag!