thumbnail_2802

Jeg er ganske enkelt nødt til at videregive denne anbefaling med det vuns.
Jeg er godt klar over, at det på nogen kan virke lidt voldsomt med så meget muskel, mave og mand på en mindelig mandag, men når jeg nu sidder på noget så gedigent fantastisk, er jeg jo nødt til at sende det videre til folket. Jeg ser det ganske enkelt som min civile borgerpligt.

Tippet modtog jeg af en bekendt, som havde læst mit indlæg om min lørdag aften. Lørdag tilbragte jeg nemlig i min sofa i selskab med fire af mine favorit-females, bland-selv-slik, champagne og Magic Mike. Både etteren og toeren. Og i indlægget om aftenen ærgerede jeg mig en kende over, at vi nok er nødt til at ty til Internettets lidt mindre sædelige sites for at finde vores næste film, hvis vi vil have lige så meget nøgen mand for pengene.

Men så kom min bekendt til undsætning! Hun har netop denne formiddag sendt mig et link til traileren på en film, som af uanede årsager slet ikke har fået den opmærksomhed (i hvert fald ikke fra mig), som den tilsyneladende fortjener! Det er Magic Mike – bare med mørke mænd! Den hedder (gudhjælpemig) CHOCOLATE CITY! Den kan jo ikke være andet end fænomenal!

Vær så god! Hvis nogen har set den, så kom med en anmeldelse!!