imageDet har regnet hele datten her i Paradis! Faktisk siger vejrudsigten, at det kommer til at regne, lyne og tordne hele den næste uge, men det tillader vi os at forholde os tvivlende overfor, og så nyder vi i stedet dagens lidt lavere temperaturer og skyer. Tanken er at tage ud og kigge på et tempel, eller noget, efter Krapylernes lur. Jeg var lidt for kæk, da jeg i et tidligere indlæg forklarede, hvordan

1. Jeg har opdaget noget, jeg havde glemt, på denne ferie. Faktisk goder jeg sjældent solbade mere end to timer af gangen, hvilket er perfekt timet med ungernes lur!

2. Jeg har endnu ikke haft tid til at barbere ben i den næsten uge, vi har været afsted, hvilket siger lidt om aktivitetsniveauet. 😉

3. Jeg mødte en seriøst stor kakkelak på vores badeværelse for tre nætter siden. Faktisk kravlede den hen over mit ben, mens jeg sad med Hugo i favnen for at give ham penicillin. Sidst, jeg så sådan en, gik jeg totalt i panik, men det er vel godt 10-15 år siden nu, og denne gang løftede jeg knap øjenbrynet og sov ganske fredeligt bagefter. Så den slags kan man åbenbart godt vokse sig fra.

4. Til gengæld er Hugo blevet stor fan af Lille Peter Edderkop og snakker ret meget om edderkopper, som han gerne vil ud og lede efter. Og den jagt vil jeg satme godt nok helst undgå!

5. Jeg har glemt at få opladeren til min MacBook Air med på ferie, hvilket er pænt dumt. Nu, hvor den er død for strøm, virker det mest bare som at slæbe rundt på et stort spækbræt.

6. Jeg har fået flere myggestik på benene, end jeg kan tælle. Vi råder kun over et enkelt værelse her på Maalu Maalu, så når ungerne er lagt i seng, hænger vi ud på terrassen. Og jeg tror, myggene hernede synes, at den srilankanske myggebalsam, vi investerede i forleden, smager aldeles fortrinligt!

7. Det er over tre uger siden, jeg sidst sov 8 timer på en nat.

8. Jeg har haft makeup på én gang i den uge, vi har været afsted, hvilket får min kæmpe makeup-pung til at virke ret til grin ude på badeværelset.

9. Jeg har drukket cola hver dag hernede, men til gengæld har jeg kun spist chokolade to gange. Begge gange var en relativt skuffende oplevelse, da srilankanerne altså ikke er helt så gode til at producere snoller, som vi er på vores breddegrader. Til gengæld smager deres vandmelon fantastisk!

10. Jon og jeg spiste middag lørdag aften uden børn, da vi valgte at vente, til de sov kl. 21. Han tog forskud på Valentine’s Day og gav mig en kuvert med et hjerte på. I den lå der to billetter til ‘Dr. Jekyll and Mr. Hyde’ på Det Ny Teater, og jeg glæder mig heeeelt vildt! Og er lidt flov over, hvor lidt jeg havde regnet med, at min søde mand gik op i Valentine’s Day og derfor ikke selv har medbragt presenter. 🙂