12787489_10153827276246886_1685825193_o
Nu har vi været hjemme i en rum dage, roen er ved at lægge sig, Krapylerne sover atter i egne senge, Bertas krøller er forsvundet, og Hugo er så småt holdt op med at se folk i kitler overalt. Jeg har stadig en snas af posttraumatisk stress, som viser sig ved, at mine nakkehår rejser sig, og jeg får små tics ved højre øje, når jeg falder over strand- og palme-billeder på Instagram eller fjæsen. Min indre rejse-elsker er ikke død – hun føler sig bare ekstremt lidt eksotisk pt.
Jon og jeg har sovet på skift om dagen siden hjemkomst, da ungerne er vågnet allerede klokken 4 og jo derved har taget os med i faldet med deres krav om underholdning, tørre bleer og havregrød. Hver morgen har vi talt om at tage på stranden for at se solen stå op, men inden den tid har én af os altid nået at vinde sten-saks-papir og er returneret til dynerne, mens den anden leger “Slååås” på tumlemadrassen i stuen. I love it! All of it!

I går havde jeg arrangeret, at Jon og jeg skulle på date! Jeg synes, vi havde fortjent det, og at kønne København ville have godt af vores selskab for en aften. Vi har dog aftalt ikke at være udenfor ungernes synsvinkel før på onsdag, hvor de atter starter i vuggestue, så vi puttede dem og lod dem falde i dyb søvn, før vi pakkede min svigerinde ind i tæpper og puder i sofaen og hoppede på cyklerne.
Vi nød en fantastisk veltillavet middag på en thailansk restaurant i Lille Istedgade, hvor vi havde det enormt skægt med at lytte til samtalen ved bordet ved siden af os. Og nej, det er ikke at smuglytte, når de taler så højt, at man (stort set) ikke kan undgå det. 😉
Derefter drønede vi i Palads, løste billetter til ‘Spotlight’, som er nomineret til en Oscar ved nattens bal, købte slik i kiosken og faldt derefter begge to i en nærmest komatøs søvn så snart, vi satte os i biografstolene. Jeg har sovet så meget på fly indenfor de sidste par uger, at jeg vågnede og troede, vi lige var landet somewhere.
Ellers er der (heldigvis) ikke sket det store, bortset fra at vi har holdt jule-fødselsdag, og ungerne har fået et pink keyboard, som de er totalt pjattede med. Og Hugo er begyndt at gå med nederdel.

Hverdag for the win!
Med ønsket om en vidunderlig søndag til alle derude! Jeg minder om, at Lagkagehuset stadig sælger fastelavsboller, og at der i aften er sæsonafslutning på BEDRAG på DR1. Det er da i alle tilfælde to gode grunde til at finde smilet frem også i dag. 😉