img_0673.jpeg

12659661_10153780198946886_1792339886_n
Der er altså noget ualmindeligt tilfredsstillende ved at købe sommertøj i januar! Det er lidt som at spise flødeboller til morgenmad eller at åbne sine fødselsdagsgaver før tid! Det føles sexy og forbudt på samme tid! Og det gode ved at have været væk fra kontoret i en lille uge er, at mit skrivebord denne morgen bogstaveligtalt bugnede af pakker med ting, jeg har købt på nettet, efter at vi bestilte rejsen, som altså tager sin begyndelse om præcis en uge!
Og ja, selvføøølgelig har jeg også købt de obligatoriske badeuniformer med indbygget UV-beskyttelse, som mere minder om en dykkerdragt end badetøj. Men mine unger skal altså også have noget D-vitamin, mens vi er afsted, og så skal de også mærke, hvordan det er at bade uden at være komplet rullet ind i våd Vita Wrap. OG så kunne jeg på ingen måde stå for disse to dragter i H&M. Det er første gang, jeg har købt et piget bade-outfit til Berta, da jeg ærligt talt ikke forstår, hvad hun skal med babs-beskyttelse. I svømmehallen bader hun i en badebuks ligesom sin bror. Men noget tog fat i mit dullegen, og den dér flæsede sag røg ned i kurven. 🙂

Jeg nåede ikke at shoppe meget i Aarhus, men vi boede lige ved siden af en H&M, og i lørdags øjnede jeg en enormt pæn kjole i vinduet, som jeg besluttede skulle tage turen på tværs af verden sammen med mig. Jon tog ungerne med op i lejligheden, og så havde jeg 10 minutter til at få styret min lyst. Jeg købte badedragten på det øverste billede ved denne lejlighed, og den sidder så fint! Ryggen er enormt pæn – jeg skal gøre mit bedste for at bevise det indenfor den nærmeste fremtid. 😉
Jeg købte også to kjoler og en nederdel i tækkelig længde, da vi under et fredags-visit hos vores rejsebureau blev gjort opmærksom på, at man på Maldiverne helst ser, at kvinder dækker ben og arme (og det imellem, selvfølgelig), når de færdes udenfor hotellets private område.

Vi havde aftalt at rejse let, men jeg kan allerede nu se, at det er en aftale, jeg kommer til at løbe fra. Heldigvis må vi have 30 kilo med hver, og vi har privat transfer über alles, så jeg skal ikke forsøge at bestige en tamilsk bus med fuld oppakning og Krapyler på toppen.

Yes! Der en uge til nu, og jeg tænker ikke på andet. IKKE på andet. Overhovedet! 🙂