image image image image imageDagen i dag er brugt præcis sådan, som feriedage bør bruges! Vi har introduceret ungerne for både pool og strand med tilhørende havvand, og de var som udgangspunkt mest begejstrede for poolen, hvilket kan skyldes pålandsvinden på stranden. Poolen er dog for dyb til, at de kan bunde, så efter en time der i armene på os, brugte de resten af formiddagen på at lege med vand i en balje af træ, som er tiltænkt til at vaske fødder i, inden man træder op på vores terrasse. Planen er at finde en babypool et sted indenfor nærmeste fremtid, så de kan plaske i den, uden at vi skal frygte for liv og lemmer. I dag havde vi held med at finde nogle oppustelige bade-veste, så de skal testes i morgen!

Mens ungerne sov til (sen) middag, nød Jon og jeg en milkshake og to timers solbadning ganske uforstyrret. Bortset fra mine sporadiske glædeshyl, som nu og da brød stilheden. Ingen kan udnytte en synkron børnelur som tvillinger! 🙂 Ungerne sover hernede lur fra kl. 14 til 16.30 og bliver så lagt i seng kl. 21 i stedet for 19. Der var nogle (småbørnsmødre er mit gæt), der i går kommenterede, at jeg fik det til at lyde som det nemmeste i verden sådan at skubbe deres søvnrytme. Og her kan man så sige, at vores udfordrende flyvetur til Sri Lanka kommer os til gode. Fordi hverken ungerne eller vi fik sove specielt meget på natflyvningen herned og derefter brugte formiddagen på at kaste op i en bil i tre timer, var vi alle komplet baldrede, da vi kom frem og tog derfor en kollektiv familielur kl. 14 til 16.30. Om aftenen puttede vi så ungerne klokken 21, og den rytme har vi så holdt. Vi har ikke rigtigt bemærket jetlagget, fordi vi sprang den første nat over. Berta sover som altid tolv timer hver nat, men fordi han er på penicillin, har vi måtte vække Hugo om natten. I morges bød planen os at ruste i ham allerede kl. 5 for at hælde sukker-tilsat medicin i ham, og herefter nægtede han at returnere til Drømmeland. Jeg fik lov at slumre videre med Berta, mens Jon og Hugo gik på opdagelse, hvilket man kan se et charmerende bevis for på Jons Instagram, i øvrigt. 🙂 Men i nat får han lov at sove så længe, han kan, og så krydser vi for, at han gør Bertie kunsten efter.

Vors hotelværelse her på Maalu Maalu hører ikke til blandt de største, og fordi vi deler det med ungerne (og deres tremmesenge), må vi opholde os udenfor, når de er lagt i seng. Derfor planlægger Jon og jeg i aften at lege udendørs-bio på terrassen! Jeg tænker noget med at udnytte de to madrasser, der ligger på vores terrassebænk, og så hive dynen og en iPad ud på madrassen og krydse fingre for, at internetforbindelsen er stærk nok til at kunne hente en film på BlockBusters hjemmeside. Og selvfølgelig drikke cocktails fra poolbaren og spise srilankansk mælkechokolade, vi i dag købte for to kroner i et supermarked, til! Og Pringles fra minibaren!

Ferie for the win! 😀