12647701_10153783350831886_1829750248_n

Jeps, jeg er sørme påklædt igen i dag! Det er jeg sådan set mestendels – særligt i dette noget kølige klima, vi holder os på disse breddegrader for tiden. Brrr… Hvem der dog bare skulle på ferie på mandag. Vent! Det SKAL jeg jo! JUHUUUU! 😉

I dag starter modeugen sådan for alvor, og det er normalt en begivenhed, jeg kaster med over som en glubsk ulv efter en suppekur. Men i år sidder jeg den faktisk lidt over. I morges var jeg til et lækkert, smagfuldt OG kagefyldt morgen-orgie hos Modström, som man kan se på min Instagram, og i eftermiddag glæder jeg mig sindssygt meget til at skulle se Jesper Høvrings show på D’Angleterre, ligesom at aftenen byder på et fashion-event hos Disney, som jeg ikke helt ved, hvad jeg skal forvente af. Men hvor jeg plejer at have alle dagene booket med shows, er disse tre arrangementer de eneste, jeg kommer til at deltage i denne sæson.
I morgen flyver jeg nemlig på en 30 timers luksus-pressetur til London med Clarins. De har lavet en ny dagcreme og aften-ditto til damer over tredive, og det har de så inviteret mig med til fejringen af. Jeg ved kun, at jeg er den eneste blogger fra Danmark, og derud over kommer der andre bloggere fra alle mulige steder i Europa. Vi skal bo på lækkert hotel, til stor fest, spise lækker middag, og så skal jeg shoppe … Jeg har nemlig besluttet mig for at investere i lidt luksus i anledning af den forestående ferie, men mere om det i et andet indlæg. 😉

12650444_10153783350841886_432173392_n
Men nu tilbage til det kluns, jeg er hoppet i i dag!
Jeg vil rigtigt gerne være bedre til at lave indlæg om netop min påklædning, for det bliver ofte efterspurgt, og jeg synes også, det er ret hyggeligt! Jeg glemmer simpelthen tit bare at få taget billeder af mig selv, og så skal jeg stadig lige henover det der med, at det er mega-akavet at bede folk om det. Men når vi nu drøner til De Varme Lande på mandag, og jeg både har Langemanden og mit spejlreflekskamera med, så tror jeg, det kommer til at glide lettere. 🙂

Mit kluns i dag er en god blanding. Jon sagde, jeg så ‘corporate’ ud, da jeg forlod hjemmet i morges, og det er vel ikke så ringe.
Mine læderbukser er et par gamle favoritter fra Stella Nova, min ærmeløse skjorte med blondedetaljer øverst er fra Nümph, og min jakke er fra DAY. Halskæden, jeg så kækt viser frem på billedet herover, er min julegave fra Jon. Den er fra Stine A og kan findes her. Øreringene er fra RebekkaRebekka og kan findes her.