_MG_0536
Indlægget er sponsoreret af FRB.C.

Jeg er fan af shoppingcentre – det skal ikke være nogen hemmelighed!
Min kærlighed skyldes flere forskellige ting. Blandt andet rummer mange indkøbscentre flere af den moderne mors bekvemmeligheder så som skiftepladser og lege-ditto. Desuden er alt samlet under et tag, hvilket er fantastisk praktisk i et land som Danmark, hvor det siver ud af himlen nærmest hver anden dag. Og sidst, men ikke mindst, er det det perfekte sted at kigge på mennesker. Alle slags samles i shoppingcentre, og det kan være ganske underholdende bare at sætte sig på en bænk og stene på de forbipasserende.

I marts sidste år slog det, der nu slet og ret hedder FRB.C, skydedørene op for det nye og forbedrede shoppeuniversmidt på Frederiksberg. Det har taget tre år at forvandle det enorme domicil til det mode- og shoppe-mekka, det er i dag. FRB. C har for nyligt vundet priserne som Danmarks Bedste Shoppingcenter og Danmarks Flotteste Shoppingcenter. FRB.C breder sig over tre plan, som tilsammen huser 90 forskellige butikker.
Det giver selvsagt lidt SF hvert at vælge imellem, våde indenfor kluns, dullegrej og guffe-sektionen! 

Hvis man tvang mig til at vælge mine yndlings-destinationer, er ville jeg utvivlsomt først shoppe i disse tre:
1. SUITE
2. Sephora
3. & Other Stories

_MG_0014
Lige netop FRB.C er ikke decideret for småbørn, men til gengæld er det helt ekstremt mode(r)-venligt. Og jeg har det ganske fint med at negligere mine ungers behov lidt, når der er shopping i farvandet. I øvrigt er en tvillingeklapvogn helt vildt anvendelig, når der shoppes. Håndtaget (eller ‘rattet’, om man vil) fungerer perfekt til ophængning af bøjler med ting, man agter at prøve, ligesom at vognens underkurv kan rumme jakken, som er unødvendig i dette indendørs himmerige. Min håndtaske hænger jeg altid på kopholderen. Jeg ved egentlig ikke, hvem der kommer til at savne klapvognen mest, når ungerne vokser fra den, nu jeg tænker over det …
Jeg er jo ikke som sådan nogen grøntsagsslave, men jeg kan alligevel godt lide at smutte forbi Joe & The Juice, når jeg shopper. Der er nu engang sådan en god stemning derinde. Og med ’stemning’ mener jeg ‘unge mænd i stramme t-shirts, som vil sige hvad som helst for, at man smider en 5’er i deres drikkepenge-kop’. Udover Langemanden er der ingen, der kan få mig til at fnise, som de kan i Joe & The Juice. Dog skruer de højst op for charmen, når jeg overlader min børnebyrde til Jon, mens jeg henter juice. (Jeg bestiller i øvrigt altid en ‘Prince Of Green’ og beder om at få lidt avokado i. Try it!)

FRB. C har skruet vanvittigt højt op for shopping- og fashion-charmen, og man efterlades lidt med fornemmelsen af at være i et udenlandsk luksus-mall. Med butikker som COS, DAY, Tiger Of Sweden, SUITE, Sephora, Custommade, & Other Stories og sunde madsteder som Palæo og 42RAW for dem, der er til den slags (Der er også en Sv. Michelsen-chokolade!), og en metro i kælderen, er der mange grunde til at tøffe til Frederiksberg, når man skal shoppe forårskluns!
Da jeg skrev speciale, foregik det på biblioteket lige bag FRB. C, og da fandt jeg også ofte mig selv pludseligt stående med en wienerbasse i den ene hånd og et par nye sko i den anden, når jeg blot et lille sekund var uopmærksom,så mit under-jeg fik lejlighed til at tage styringen.

Hvis JEG vandt et gavekort til Frederiksberg Centret, ville jeg nok tage det med mig op i SUITE og kigge lidt forelsket på deres sager fra IRO eller investere i lidt lækkert til fussetæerne fra Toga Pulla, som forhandles netop der. Eller også ville jeg gå amok i makeup, cremer og parfumer hos Sephora … Eller en sidste mulighed er, at jeg ville tage alle pengene med i Føtex og købe røde bøffer, bernaise-essens og Samba-flødeboller!

_MG_0307
Men nu ér det altså ikke mig, der kan vinde et gavekort på 2.500 kr. til netop Frederiksberg Centret – det er faktisk én af jer, der læser med!
Der er bogstaveligt talt frit valg på alle hylder i hele centret (indenfor beløbsgrænsen, sæføli), og der er vitterligt lidt af alt at vælge imellem.
Det eneste, man skal gøre for at deltage, er at skrive en kommentar til indlægget hér, hvor man nævner den butik, man godt kunne tænke sig at bruge sit gavekort i – hvis man er så heldig at vinde. Alle butikkerne kan ses her.

_MG_0296
I øvrigt har FRB. C en blog, som mangler gæsteskribenter. FRB. C leder altså efter bloggere, som vil tage sig af at opdatere deres domæne med stiltips, fashion-fifs og shopping-sense. En opgave, som dygtige damer som Cathrine fra RockPaperDresses og Mie fra WeWonder hidtil har taget sig af. Se her, hvordan man ansøger om at følge i deres fine fodspor. Og opgaven er selvfølgelig lønnet.

_MG_0004