12607201_10153765484736886_1579850238_n

Indlægget er sponsoreret af Elfa

Vi er stadig enormt glade for vores kæmpe-skab fra Elfa, som står i soveværelset. Vi har en gigantisk kombination af kurve, hylder, skuffer, bøjlestænger, skohylder og opbevaringskasser. Men man kan mange ting med Elfa, faktisk – man kan også vælge at lave en hel, bar væg til opbevaring i bryggerset eller på værkstedet, frithængende hylder i børneværelset, et hjørne bag døren i køkkenet til rentgøringsmidler og meget andet. Find inspiration til kaos-kontrol her. Ret fin side med gode billeder, synes jeg. 🙂

Jeg har jo haft en bette Instagram-konkurrence kørende, hvor man kunne vinde en Elfa-skabsløsning til 7.500 kr. Hvis man er heldig, får man i øvrigt besøg af Lars, som tog sig af monteringen af vores skab. Han er en entusiast udi kreative løsninger, if I ever saw one, og så er han enormt behagelig. 🙂

Vinderen af konkurrencen er fundet!
Det blev misskoolcat, som på Instagram under hashtagget #kaosskabet har delt et billede af sin etværelses lejlighed, som rummer både hende selv, hendes lille nybagte baby, en rod, kluns, legetøj og en masse kærlighed. Jeg er stensikker på, at du og Elfa er et mega-godt match! 😉
Tillykke med dit nye vidunderskab! Send mig en mail på mmleilange@twinpeaks.dk, så jeg kan sætte dig i kontakt med de flinke folk fra Elfa!