img_0962-2.jpeg
Indlægget er sponsoreret af Nutella.

Jeg er i London på fancy pressetur! Men man må da have spist søm og glemt at spytte hovederne ud, hvis man tror, at det kunne få mig til at glemme en af de vigtigste begivenheder – nemlig World Nutella Day! Faktisk havde jeg taget en krukke Nutella (med mit eget navn på, of course) ud af skabet og stillet frem, så jeg kunne have den med jer til London og lade den sprede glæde på morgenbordet her på The Mondrian. Men jeg glemte den!! Sammen med min tandbørste og min makeup-fjerner.. Alle de livsvigtige ting, når man rejser, ligger stadig på køkkenbordet i Langehjemmet. Jeg satte himmel og jord i bevægelse ved morgenbordet i restauranten her på The Mondrian, og de sendte hele to mennesker til hver sin ende af kælderen for at finde Nutella, men begge delegationer vendte tomhændede tilbage. Og det undrede mig ikke. Nobody puts baby in a corner – eller Nutella i en kælder! Den bliver da spist, når ingen kigger! Og det fortjener den!Så resten af dagen vil jeg i dag mellem events med Clarins bruge på at se, om jeg kan finde nogen, der sælger Nutella. Og hvis det lykkes, beviser jeg det naturligvis på Instagram. 😉

I dag er det World Nutella Day, og det har det været hvert år på netop d. 5. februar siden 2007.
Mange tror, at bloggere er overflødige, men det er den amerikanske blogger Sara Rosso beviser på er usandt. Det var nemlig hende, der grundlage Nutella-dagen i 2007 og på den måde forenede fans af det brune morgenmadspålæg verden over.
Siden da har Ferrero, som er Nutellas far, om man vil, overtaget rettighederne til World Nutella Day, og det har medført, at dagen har fået sin egen hjemmeside, som kan tjekkes ud her. Her kan man blandt andet finde inspiration til, hvordan man kan komme denne dag i hu og holde den hellig.
img_0969.jpeg
Det bedste, man kan gøre, er selvfølgelig at fise ind og printe en personlig Nutella-label ud på denne hjemmeside, så man er stensikker på, at man har sin Nutella for sig selv. Man kan også vælge imellem nogle af de fine hilsner, som læserne af TWINPEAKS var med til at finde på!

img_0974.jpeg

Etiketten ser sådan her ud, når den kommer ud af din printer, i øvrigt. 🙂