12443408_10153878855871886_660271887_o
Jeg havde i går sådan en dag, hvor tiden forsvandt på Instagram og facebook, selvom jeg burde svare mails og gøre alt muligt voksent. Jeg fik også læst både BilledBladet og Se & Hør, og jeg undrer mig stadig en lille smule over, hvor ekstremt let, den kulørte presse er kommet henover, at Medina har været til bal på slottet med sin splinternye kæreste på armen! Det eneste, de påtaler, er, at hun ankom for sent, hvilket selvfølgelig heller ikke er i orden. Men alligevel! Han er 26! Og model!

Nåh, lige om lidt går jeg igang med de ting, der står på min to-do-liste! Først hoster jeg liiiige op med ti usorterede sandheder. 🙂
Og alle billederne herover er i øvrigt gamle. Mellem fire og otte år, faktisk.

  1. Jeg har engang tilbragt en måned i Barcelona med en veninde. Vi spiste næsten ikke andet end græsk yoghurt, bikinitoast og kyllingefiletter, og vi var fulde til black out-grænsen alle 31 dage – undtagen tre.
  2. Jeg troede, at lysten til at rejse ville være vendt tilbage nu, en måned efter hjemkomst fra Sri Lanka. But nope! Det eneste, jeg har lyst til at bruge min og familiens tid på dette forår og til sommer er KOLONØJSEREN!
  3. Jeg glæder mig faktisk så voldsomt til, at vejret bliver fint nok til, at vi kan opholde os derude og begynde at plante ting, at jeg nogle gange drømmer om det om natten.
  4. Apropos natlige drømme, så drømte jeg i weekenden, at jeg skulle spille James Bond i en ny film i serien, hvor James altså er en dame.
  5. I weekenden tog jeg Berta med i Netto for at opdatere vores grøntsagsskuffe og frugtskål. Jeg havde bare glemt, at det at være i en grøntsagsafdeling for Berta (familiens health freak) er at sammenligne med at slippe mig løs i blandselv-slik-butikken nede på Rådhuspladsen. Og sige, at jeg ikke må pille. Hun græd tunge, salte tårer over ikke at måtte spise hverken jordbær, kartofler eller gulerødder, før vi kom hjem.
  6. I øvrigt tror Berta, at kartofler hedder ‘Topparmusse’, fordi hun åbenbart knækkede koden til sproglig forståelse en dag, hvor der var kartoffelmos på menuen derhjemme ved Langebordet. Og det lyder så ekstremt cute, når hun i ren henrykkelse og af sine lungers fulde kraft råber ‘Topparmusseeeee!’, at jeg har givet alle i familien forbud mod at rette på hende.
  7. Jeg var jo med Jon i Det Ny Teater i sidste uge, hvor vi så ‘Dr. Jekyll and Mr. Hyde’. Og jeg må desværre indrømme, at lige dét stykke kan jeg ikke anbefale. Måske ér jeg slet ikke en musical-pige, men simpelthen bare forelsket i Maria Lucia! 🙂
  8. Til gengæld har vi nu to gange spist på en thai-restaurant på Victoria-gade, som jeg vil anbefale til enhver. Det er den første på venstre side, når man kommer fra Vesterbrogade. Jeg har desværre glemt, hvad den hedder.
  9. På en almindelig dag, hvor jeg sidder ved computeren, drikker jeg mellem to og tre liter vand. I weekenden drikker jeg slet ikke så meget, fordi jeg spæner rundt efter ungerne, så jeg er altid ekstra-tørsigt om mandagen.
  10. Efter Sri Lanka holdt jeg en cola-pause på et par uger. Egentlig gælder den stadig, men i sidste uge knækkede jeg, da Jon ikke var hjemme, og drak TRE på en time!