12212348_10153863188676886_266541681_n

Det er tirsdag, og TWINPEAKS kommer til Dem live med en liste af ting, undertegnede aldrig kunne finde på at gøre. 🙂 Den slags er faktisk relativt svære at hitte på, og så er det jo, jeg ikke kan undlade at spekulere på, om det er fordi, jeg måske bare er lidt for risikovillig sådan rent generelt? Siden jeg kæmper for at komme i tanker om bare ti ting, jeg tør sværge aldrig kommer til at ske (igen)? 🙂

  1. At få sat små diamant-lignende sten på mine negle. Jeg forstår ikke helt den trend og tænker også lidt, at det må være upraktisk i den danske vinter. Sidder den slags ikke fast i uldtrøjer?
  2. At vinterbade. Det KAN ikke være sundt! Jeg KAN ikke tro det.
  3. At lyve for min søster. Jeg tror, jeg gennem tiden har fortalt hvide løgne alle andre mennesker, jeg kender, på ét eller andet tidspunkt. Men jeg har aldrig løjet for Fie.
  4. At tage til gallafest i flade sko og jeans. Jeg kan godt lide at respektere anledningen og dresse up, når det foreskrives. Og så ELSKER jeg enhver anledning til at svøbe mine fussetæer i glimmer.
  5. At lave udspring fra en høj klippe ned i havet. Det har jeg gjort engang. Alle de andre havde gjort det og sagde, jeg ville blive vildt glad bagefter og fortryde det, hvis jeg ikke gjorde det. Og så hoppede jeg. 13 meter ned. Og jeg havde ingen følelse af at have gjort noget sejt bagefter. Jeg synes bare, det var scary. Så det gør jeg ikke igen – heller ikke selvom alle andre gør det.
  6. At begynde til porcelænsmaling eller yoga. Jeg har prøvet begge dele og føler mig altid som en hund i et spil kegler. Jeg har ikke ro og tålmodighed nok til at gennemføre nogle af delene.
  7. At spise ristede græshopper eller biller. Heller ikke selvom at jeg har hørt, at de smager af kylling. Så vil jeg gerne bare bede om et stykke kylling i stedet. Eller en Mars.
  8. At gå ensfarvet velourjoggingtøj ude blandt folk til hverdag. Igen … (Tak for dén trend, JLO!)
  9. At lege ‘flaskehalsen peger på …’ med Mogens Camre og Svenning Dalgaard. Stensikkert dejlige mænd begge to – bare ikke min type.
  10. At spise skyr eller yoghurt eller til aftensmad.