12177399_10153844046436886_1969332725_o
Jeg har smadret min iPhone. IGEN!
Normalt er det “bare” glasset, der ryger, og guderne skal vide, at det er dyrt nok, men denne gang er der altså kommet en sort stribe i selve skærmen. Hvilket betyder, at jeg både skal have nyt glas OG ny skærm. Fordømt!
Jeg har ellers cover på, men jeg har ikke fået sat sådan en omgang klar plast henover selve skærmen. Og det er altså den eneste måde, jeg er nogenlunde cellphone-safe på, åbenbart.

Derfor er jeg nu gået på udkig efter et nyt cover! Det, jeg har, fejler egentlig ikke noget, men forandring fryder som bekendt. Og da jeg bruger min iPhone mere end noget andet instrument i min hverdag, giver det vel egentlig ret god mening at have lidt at skifte med.
Hermed lidt inspiration til mobil-frakker, hvis andre skulle være i samme humør. 🙂

Indlægget indeholder affiliate-links.

1

Forårs-fine bolchestriber til 349 kr. kan findes her.

2

Under de internationale modeuger havde alle de store “insta-influencers” bamseører og katteklør på deres overdimensionerede iPhone-covers, og hvis man vil gøre dem kunsten efter, er muligheden altså her.

3

Min foreløbige favorit. Den går jo lige i marmor-musklen! <3 Kan hittes her.

4

… Kan også fåes i mørke farver! Like! Findes her.

5

Og så er klassiske By Malene Birger selvfølgelig også en nedtonet mulighed! Fås her.

6

OG man er naturligvis også nødt til at gøre sig selv den tjeneste at overveje en glimmer-neglelak a la Chanel, som kan findes her.

7

Og hvis man er fan af Balenciaga, er denne flettede, fine sag også en god idé!
Den hittes her.

8

Og hvis jeg stadig gik meget i byen, ville jeg nok overveje denne luksus-udgave fra Marc Jacobs med plads til både mobil, småpenge, kort og garderobenummer. Find den her.