12825589_10153851641791886_1318284594_nJeg har ellers været SÅ flad for TimeHop! I ved, den der app, som hver dag viser, hvad man delte på de sociale medier for et, to, tre og fire  år siden. Min går otte år tilbage, for så længe er det siden, at jeg kom på facebook. Og TimeHop er sjov, hvis man (som jeg) er ret aktiv på de sociale medier. Eksempelvis kan jeg i dag se, at jeg for præcis 5 år siden også var i Paris med selvsamme veninde, som jeg i morgen flyver til Paris med.

Men TimeHop har for nylig fået en ny funktion, som jeg på ingen måde er nede med! Jeg synes, det minder om direkte mobning!
Som en app, der lever for at dele billeder, som folk selv har uploadet på de sociale medier, burde den have åndsnærværelse nok til at vide, at vi fortrinsvis uploader de billeder, vi selv synes, vi ser OK ud på! Og derfor er det satme ikke fair sådan at nappe et fem år gammelt billede af mig, hale det ind i en split-screen og så HELT UDEN VARSEL starte mit selfie-kamera og liiige vise mig, hvordan jeg ser ud i dag! Mens jeg sidder i min egen verden med underskuffen ude og scroller! Fredag eftermiddag efter en uge med syge børn, hvor jeg har sovet i gennemsnit fire timer per nat og har valgt ikke at lægge makeup, fordi min hud trænger til en pause efter al den consealer, den har slæbt på ugen igennem grundet trætheden! Jesus CHRIST, that hurt!

Næste gang giver du mig krafteddersparkemig en advarsel, TimeHop! Ellers er det ude med dig! 😉