img_2639.jpg
Hvis man er et dumt svin, når man sidder i sin sofa skærtorsdag midt på dagen med tallerknen, som ses ovenfor, balancerende på knæerne og ‘Desperate Housewifes’ i dummekassen? For så er jeg et dumt svin! Og jeg skammer mig ikke engang! 😀

imageVi havde en super-fin aften på Skaldyrscentret i går! Der var burgers og chips i lobbyen, og på sæderne i salen, som i øvrigt var overmåde behagelige, var der både slikpose, lakridsstænger og chokolade. Ingen smalle steder!

imageFilmen, som blev vist i 3D, tog 2 timer og 20 minutter, og det var sgu lidt mere en drengefilm, end jeg lige havde sat penge på. Måske fordi, at hverken Batman eller Superman jo er kreeret af Marvel, som jeg fejlagtigt skrev i går aftes! Jeg har altid været vild med Christian Bale som Batman og forstår ikke helt Ben Affleck i den rolle. Nuvel, han har en imponerende numse på hagen og er usædvanligt veltrænet, men Bale stinker altså af sex i rollen som hætteklædt midnatshelt, og det har jeg bare aldrig ment, at Affleck gør. Hverken med eller uden kappe.

imageKjolen, jeg havde på til premieren, er fra Asos. Jeg købte den, da vi skulle til Sri Lanka, men fik den aldrig brugt, så i går gjorde den comeback tilsat lædergamacher og mine glimtende Buffalos fra Sarenza.dk.image

I dag har jeg og ungerne gået en lang tur hele formiddagen, hvor vi har besøgt både trampoliner og legepladser, og i skrivende stund samler de kræfter til resten af dagen, som skal tilbringes hos familie i Hvidovre. Min fætter og hans kone, som i forvejen har to bøn, planlagde en tre’er, og hun er så nu gravid med tvillinger. Jeg satser på, at Krapylerne opfører sig eksemplarisk, så de ikke mister modet helt. 😉

God Skærtorsdag derude! Jeg håber, der er påskeæg involveret på en eller anden måde.