12804540_10153843610931886_788208679_n

Åh, den her væg i børneværelset blev altså SÅ meget finere, end jeg havde turde håbe på!

Engang for 100 år siden, da jeg stadig bar Krapylerne på indersiden af min bug, faldt jeg over et billede på (den yderst kreative) Julie Wettergrens Instagram, hvor hun viste en væg i sin søns værelse, som hun havde dekoreret med netop luftballoner. Hun havde bare selv malet dem. Og det vil jeg slet ikke begynde at bilde mig selv eller andre ind, at jeg kan finde ud af! Jeg gider seriøst ikke engang gøre forsøget! Ha!

Derfor er jeg i stedet tyet til wallstickers. Projektet fik nemlig ben at gå på, da jeg forleden i Søstrene Grene (I know, jeg kommer der for tit for tiden) fandt de fineste vægklistermærker med lige præcis luftballoner!
Stjernerne er købt på Ellos hjemmeside, og de var egentlig tiltænkt væggene på vores meeeeget lange gang derhjemme, men da jeg fandt ballonerne, synes jeg, det var hyggeligere at lave en form for fantasi-nattehimmel over ungernes seng. Håbet er så, at de snart begynder at flyve med én af de kurveklædte balloner til Drømmeland og bliver der HELE natten, så deres trætte mor også snart kan begynde at få noget sammenhængende søvn igen. 😉

De lyserøde stjerner kan findes her, mens de guldfarvede er at finde her. Jeg har købt ét ark af hver, og så har jeg brugt to ark med luftballoner. Ungernes senge er i øvrigt fra Flexa. Dem har de haft, siden de var 6 måneder gamle og begyndte at sove i hver sin seng. For nylig har vi skruet de tre midterste tremmer ud, så ungerne selv kan kravle ind og ud. Det føles enormt stort for os alle sammen, faktisk. 🙂