12515998_10153882397131886_687053632_n

Indlægget er sponsoreret af Schulstad Levebrød

Det er nok ingen særlig overraskelse, at jeg er en rugbrødspige. Jeg er vokset op med klemmer på madpakken, der oftest bar spege- eller rullepølse, og som voksen nyder jeg stadig rubbere i mange afskydninger. Når vi laver frokost derhjemme i weekenden, er Jon sjældent færdig med at pynte sine madder, før jeg har spist mine. I like it to be basic. 🙂

En ny klassiker i mit køkken er dog blevet avokado-maden, som jeg tidligere har hyldet her på domænet. Den koster kassen på københavnske frokostbeværtninger, og den er givetvis også mere kostbar end en flad firkant med leverpostej, når man laver den selv, men jeg synes nu alligevel, at den er pengene værd. Særligt med chilipulver øverst.
I går morges startede Jon og jeg blødt ud i privaten. Natten bød på lidt for mange vågne timer grundet det faktum, at vi har børn, så min gode, gode mand lod mig sove længe, mens han kørte ungerne i vuggestue. Da han kom retur, nød vi hver en avokado-mad i sofaen og så sidste afsnit af ‘FARGO’s anden sæson. Very good!
Jeg spiser rugbrød, fordi jeg er vokset op med, at det er nemt og sundt, og det er det stadig. Det giver god energi og en god mæthedsfornemmelse. Lotte Arndals foretrukne var en makrelmad, da den indeholder alt det gode, og når hun siger det, bestyrkes jeg kun i min tro på rundn’ommere! Lige præcis Schulstad Levebrød indeholder i øvrigt 8% fibre og bærer Fuldkorns- og Nøglehulsmærket.

12421537_10153882397091886_1101459534_n
Udover at sende mig rugbrød og boller har Levebrød også givet mig en udfordring. Til sommer sponsorerer de nemlig ALT for Damernes kvindeløb, og de har bedt mig deltage. Jeg VIL jo i teorien enormt gerne holde mig i form, men jeg får absolut hverken trænet eller løbet alt det, jeg kunne, burde og gerne ville. Alligevel (eller måske derfor) har jeg taget udfordringen op og skal således spæne rundt i København i juni sammen med en masse andre ladies! Man kan selv vælge distancens længde (Thank GOD!), og jeg har tænkt mig at være relativt beskeden i den kategori.

Levebrød har endvidere bedt mig udlodde 5 x 2 rabatkoder, som giver adgang til at deltage i et løb i enten København, Aalborg, Århus, Fredericia eller Odense – der er frit valg. Man får også en løbe-T-shirt med oveni! Alle, der vinder, får således TO startnumre, så man kan tage en veninde under armen og hale hende med på løbetur. Måske er der andre end mig derude, der kunne trænge til et (kærligt) los i rumpetten. 🙂

For at deltage i konkurrencen skal man finde opslaget med dette indlæg på facebook og ‘like’ det, ligesom at man skal følge TWINPEAKS’ facebookside. Måske vi ses på ruten! 🙂

12884492_10153882397176886_244049428_n