batman-v-superman-dawn-of-justice_bb788b6f

Jeg er ret meget en bimbo, når det kommer til film. Jeg er ikke til for grufuld gys (har alvorligt talt stadig mareridt over ‘The Exorcism Of Emily Rose’), og jeg orker ikke westerns og film med alt for trigger-happy mænd, som taler i bumper sticker-vendinger.
Men jeg er af en eller anden grund helt vild med Marvels film! Altså ‘Antman’, ‘Spiderman’, ‘Ironman’ og alle de andre mænd! (Særligt ‘Antman’ har jeg set mange gange – den kan virkelig anbefales, hvis man ikke har været der endnu).
Marvel er sådan cirka den eneste genre, Jon og jeg kan blive enige om at se, uden at en af os skal gå på kompromis, og derfor har jeg ret meget optur over at skulle sammen med Langemanden til premieren på den ultimative superheltefilm, nemlig ‘Batman vs. Superman’ i aften!
Jon og jeg er inviteret af Superman, og så er andre gæster åbenbart inviteret af Batman. Jeg ved ikke, hvad det kommer til at betyde – kun at der er burgers kl. 18.15 og film kl. 19. Og at det går ned på Fisketorvet i CinemaXX!

Dagen i dag er forløbet noget smattet. Hugo vågnede nemlig kl. 23 i går aftes og var vågen til kl. 3. Problemet med tvillinger er jo så, at Berta vågnede kl. 2.30 og var vågen til kl. 4.15. Og når de sådan er natligt vågne, er de enige om to ting: De vil begge have deres mor, og de vil under ingen omstændigheder dele! Så jeg har gået lidt rundt i søvne i dag, indtil vi fik en kollektiv familielur midt på dagen! Hvor jeg dog føler mig priviligeret over ikke at skulle sådan rigtigt på arbejde efter den slags nætter.
Nu er farmor ankommet, og inden vi tager i biffen, har jeg i sinde at lave bøf med bernaisesovs til hende (og fiskefrikadeller til mit afkom), så hun skal få lyst til at komme igen snart. 😉

I skrivende stund er min iPhone til reperation, idet jeg har smadret skærmen. For tredje gang i år. Alle siger “Åh, ja, sådan er det at have børn”, når de ser den, men det skyldes ene og alene det faktum, at mine børns mor er en klodsmajor. Jeg henter den fra fiksning inden filmen, så skulle man lyste, lægger jeg billeder op på Instagram fra premieren. Jeg ér ikke til SnapChat, men Instagram kan jeg da hitte ud af! 🙂

Med ønsket om en dejlig onsdag aften i sofaen med nogle af de dér vidunderlige påskeæg fra Netto med marcipan indeni og en tynd chokoladekant yderst, som knaser, når man bidder. Eller en fin aften-gåtur i forårsvejret. Eller et spil badminton med en gamle gymnasiekammerat, skulle man være af den kaliber. What ever you do, make it good! <3