f-1

Omsider er tiden kommet, hvor vinderen af et gavekort på 2.500 kr. til FRB.C. skal offentliggøres!
Næsten 900 kvindfolk har deltaget, og der er sågar folk fra hele landet, som ønsker at valfarte til det fine Frederiksberg for at shoppe. Hvilket jeg til fulde kan identificere mig med. Gratis shopping indendøre i disse kuldegrader er klart noget, jeg godt selv gad bruge en eftermiddag på. 🙂

I rigtigt gamle dage fandt jeg vinderen af mine konkurrencer (det var vist kun den første) ved at skrive alle navne ned på små lapper papir og trække lod. Men det ville i dag være lidt synd for regnskoven i al beskedenhed. 😉 Derfor har jeg i stedet med lukkede øjne scroll’et op og ned i et minut, og den, curseren stod på, da jeg åbnede glukkerne, er vinderen!

Og vinderen hedder Nina! Hun har skrevet denne kommentar og skal nu altså på shopping i FRB.C.! Heldige asen! 😉
Nina, send mig en mail på mmleilange(a)twin peaks.dk, så jeg kan forene dig med din gevinst! TILLYKKE!

12787627_10153834887756886_675133573_o