12895418_10153882453096886_1943249796_n

Jeg kan virkelig godt lide at blive ældre! Jo ældre, jeg bliver, des længere tid har jeg jo fået her på jorden, og det er efterhånden en luksus, man ikke skal tage for givet. Desuden elsker jeg, at jeg kan se, at Jon er blevet ældre, mens vi har kendt hinanden. Han ligner nu mere George Clooney end et boyband-medlem, og jeg synes, det klæder ham noget så sindssygt godt at være blevet mere salt end peber på toppen. Desuden omfagner jeg glad og villigt det faktum, at jeg ér 34, men ikke en størrelse 34, og jeg kan godt lide de små linjer, jeg har fået i panden og ved øjnene, selvom jeg nu synes, jeg er sluppet ret billigt i den kategori indtil videre.

Men håret!
Min ægte hårfarve (som jeg ikke har set i cirka to år – sådan rigtigt) er efterhånden ret udfordret af grå deltagelse, og jeg kan slet ikke magte det! Jeg har kendt Gun-Britt i næsten ti år, og da jeg var i starten af 20’erne, stak de første grå hår deres grimme hoveder frem i min skilning, og dengang klappede Gun-Britt (Dronningen af Gråt Hår) mig på skulderen og sagde som en form for trøst, at hun altså også var komplet gråhåret, da hun var 40. Det er altså en ringe trøst, når man er 23 år og altså efter den algoritme burde have 17 gode år tilbage, før de hvide tog over!

Jeg plejede at være vred på mine grå hår, fordi de havde valgt at slå lejr lige netop der, hvor jeg har for vane at lægge min skilning. Men forleden skilte jeg mit hår over hele hovedet med en tynd kam bare for at tjekke, og nej, den teori holder ikke længere vand. Jeg er lige gråhåret over det hele. Dog kun på hovedet endnu, vil jeg lige understrege. 😉

Jeg kunne ikke drømme om at få botox-indstrøjtninger, pandeløft, Restylane eller andre kosmetiske indgreb, og jeg holder mig også helt fra facetune-app’en, som jeg i min branche egentlig synes er ret meget at betragte som præcis det samme. Men jeg må ærligt erkende, at jeg kommer til at snyde med min hårfarve lige så længe, som jeg har råd til at følge med. I skrivende stund er det 6 uger siden, jeg sidst fik farvet toppen, og det er mere end tid til et nyt besøg hos frisøren. Til sommer må jeg male det blond igen – så er udvoksningen ikke helt så tydelig. 🙂