img_2368.jpgJeg har netop nydt et yderst varmt karbad, alt imens jeg læste BilledBladet og spiste jordbær. Det virkede som det rigtige at gøre, dersom jeg har tilbragt eftermiddagen med at shoppe i selskab med min veninde, og idet jeg er godt og grundigt forkølet, trængte jeg til lidt r’n’r. Under dynen med min iPhone fortæller TimeHop mig så netop nu, at det i dag er PRÆCIS fem år siden, jeg besøgte restaurant La Société med en veninde og mødte selveste Marc Jacobs! Og det er satme selvsamme restaurant, jeg har bestilt bord på igen i aften!

Har man lov at håbe, at Marc også er ihukommet vores jubilæum og er taget tilbage for at få fornyet sin krammer? Mon dog! 😉

Med ønsket om en lun lørdag med varme tæer og frie luftveje fra en fri Fru Lange, der mener, at vejen frem må bestå af en cocktail af Panodil, næsespray, Strepsils, gin/tonic og flere desserter… 😀