img_2271.jpgIndlægget er sponsoreret af Tetris A/S

De er altså nogle hyggetrolde, de gode mennesker fra Tetris A/S.

Tetris er dem, der lige nu er i gang med at opføre Skovkvarteret i Ørestaden, som Jon og jeg var ude og lure på i søndags. Og det er også Tetris, der har opført de mucho-populære Radiorækkerne, som ligger ved siden af Radiohuset i Ørestad Nord.
Lige netop i Radiorækkerne har hyggegøjerne fra Tetris erfaret, at beboerne har det ualmindeligt godt med hinanden. Og det giver jo egentlig ret god mening, når man lige vender den i bøtten! Langt de fleste, der finder det interessant at bo i et rækkehus i Københavns baghave, er folk, som arbejder i byen og har skolesøgende børn. Således har naboerne allerede noget til fælles, før de overhovedet har drukket den første kop kaffe eller lånt så meget som et æg hos hinanden. Det har i Radiorækkerne lagt grund for både vinklubber, løbeklubber, dame-loger, barselsklubber og meget mere.

Den erfaring har Tetris taget med sig til Skovkvarteret, hvor der bliver opført fælleshus, som kan bruges til fester, barnedåber, bar mitzvah, 30-års fødselsdag, eller hvad man nu ellers føler trang til. OG de kan også bruges til grillaftner med naboerne, sammenkomster og andre ting, der bakker op om fællesskabet. Tetris har også oprettet en gruppe for dem, der allerede har købt et af de rækkehuse, som først kommer til at stå færdigt senere på året, så de kan begynde at snakke sammen og eventuelt hænge ud allerede før, de bliver naboer. Det er da hyggeligt!! 🙂

Det hus, som nu står så godt som færdigt og altså bruges til fremvisning, er allerede købt. Køberne hedder Linette og Henrik, og de blogger om deres flytning til Ørestad og nye liv som nybyggere her. Linette og Henrik kommer også til at være der ved den første fremvisning, som finder sted på SØNDAG D. 13. marts kl. 15.30 – 17. Læs mere om det åbne hus – og om at finde vej dertil (det er ret nemt med metroen) lige her.

Her lige inden tæppet går, vil jeg blot minde om, at jeg stadig huserer på Tetris’ Instagram-profil den næste uges tid. 🙂