1624664_10153863547336886_1476845302_n

I dag leger vi fridag! Hugo blev i går ringet hjem fra vuggestuen med øjenbetændelse. Det er som om, at fordi han har så store øjne, kan enhver pusplaget pode ikke så meget som blinke til ham, før han får ranet en portion til dig. Vi gav den fuld gas med kamille-the i går, så da han vågnede i morges, var han sådan set ganske fin og pus-fri, men vi havde lovet vuggeren at holde ham hjemme, så jeg tog begge unger med på Remisen.

Jeg havde en fræk, lille træt-mor-fantasi om at sidde i et hjørne og se til, mens Krapylerne tordnede rundt på egen hånd, men de er nu stadig mest til, at ‘mor ska’ mæææd’, så jeg fik da både testet mig selv af i en rebstige og på en svævebane. Det kan nu også noget. 🙂
Hvis man har små børn og ikke kender til Remisens indendørs legeplads (Ingen fortalte mig om stedet før ungernes første fødselsdag, og hvor ville jeg dog gerne have haft den info, mens jeg var på barsel), så vil jeg på det kraftigste anbefale stedet. Særligt tirsdage og torsdage mellem 8.30 og 12, hvor der kun er adgang for folk under tre år og deres forældre eller ledsagere. Det er et tumle-heaven, og det koster ikke noget at komme ind! Desuden er det altid hyggeligt at chit-chatte lidt med de andre forældre. Jeg mødte hele to tvillingepar, nemlig Beate og Konrad samt Rosine Alvine og Leonard Rumle. På henholdsvis halvandet og to-et-halvt år. Så de og mine Krapyler var aldersmæssigt trip-trap-træsko, og jeg må stadig banke hovedet ind i væggen af kæbeløs forundring over, hvor sindssygt meget, der sker på ufatteligt kort tid.

I skrivende stund sover ungerne lur, og jeg forbander stille det faktum, at jeg er løbet tør for næsespray og håber på, at Jon er telepatisk nok til at tage én med hjem (Måske man lige skulle ringe til ham). Nu vil jeg smøre mig en ostemad og se, om ikke man kunne være så heldig, at TV3 bød på et gensyn med Dr. Phil, The Kardashians eller nogle andre følsomme typer. 🙂