imageEfter at jeg havde udgivet gårsdagens indlæg om lanceringen af Lalalei som “in house pop-up blog shop”, om man vil, kunne jeg slet ikke lade min telefon være. Selvom Langemanden og jeg har relativt klare retningslinjer for brug af mobiler, mens ungerne er til stede. Men jeg var som en 16-årig, der lige har givet sit nummer til en flot 3. g’er, og selvom jeg tilbragte eftermiddagen i legeland med mine minier, tjekkede jeg løbende kommentarer og bestillinger. Og jeg er heeelt sat af! YAHOOOO!! I er (mange af jer, i hvert fald …) lige så pjattede med orientalsk glimmer som jeg! Iiiiii KNEW it!! I første omgang har jeg de varer, jeg har, så vi kører selvsagt efter det klassiske mølle-princip.

De første ordrer bliver sendt ud i dag eller i morgen, og jeg glæder mig helt sygt til at besvare mails, skrive kort og pakke bestillinger! Der er blot sket det, at Hugo igen har fået feber. Derfor har jeg holdt formiddagen fri for at kunne ledsage ham til lægen, hvilket gik ganske smertefrit. Det havde jeg egentlig også regnet med, men efter Sri Lanka vil jeg gerne være helt sikker. Efter lægevisit delte den korteste Hr. Lange og jeg en snegl hos Lagkagehuset. Noget, vi i sandhed kan sætte pris på, og som hverken  eller Berta ville misunde os. The weirdos! 😉

Jeg håber, I har en for vild torsdag derude på den anden side af skærmene! Jungletrommerne lyder på op imod 16 graders varme i weekenden, og forestillingen alene er nok til at gøre mig i godt humør på forhånd!