12804047_10153843620091886_1589630907_n
Indlægget er lavet i samarbejde med Yaneeda.com

“Der var lagt i kakkelovnen til den helt store paradis-tur! Min mand og jeg havde pakket frygten for det upraktiske ned sammen med de lange underbukser og halede i stedet badetøj, bastskørter og bownty-gear frem fra loftet! Vi skulle på tre ugers forsinket honeymoon med vores tvillinger, Hugo og Berta, som ville fylde to år, mens vi var afsted. Helt præcist skulle vi tilbringe to uger i Sri Lanka og derefter en uge på Maldiverne. Vores krapyler er undfanget på en flaske årgangschampagne, så det virkede kun passende, at de skulle fejre fødselsdag på selveste Medinas favorit-destination!

Vi lagde hårdt ud, kan man sige. I Kastrup Lufthavn, da jeg tog Hugo op i favnen for at bære ham ombord på flyveren, kunne jeg mærke, at han var lun. Jeg hev fleecetrøjen af ham og i samme nu, som maskinen slap den danske asfalt, kunne vi konstatere, at han havde feber, selvom hans humør absolut intet fejlede. Vi grinede lidt til hinanden, min mand, Jon, og jeg, og sagde ”Typisk”, men denne letsindighed fortog sig, da barnet begyndte at kaste op. På os alle sammen. Og vi måtte erkende, at vi ikke havde været voksne nok til at pakke hverken skiftetøj eller børne-Panodil i håndbagagen …”

Jeps! Jeg har skrevet et langt indlæg om vores oplevelse med at blive syge og siden indlagt først på kommunalt og derefter på privathospital i Sri Lanka. Det kan læses i sin fulde længde på Yaneedas hjemmeside lige her. 🙂