paris
I morgen skal jeg til PARIS!
Det er verdens mindste smuttur fra lørdag morgen til søndag aften med Hanne, som er min bedste veninde. Anledningen er, at vi har brug for nogle sammenhængende timer i hinandens selskab, hvor vi kan planlægge vores fælles BFFs polterabend. Vi ville have været i sommerhus, men i dette vejr lød Paris alligevel federe, og flybilletterne var billige. (Og let’s be honest: Selvfølgelig har jeg stort set planlagt hele den polter i bøtten allerede). 😉

Mens jeg arbejdede på ELLE, var jeg en enkelt gang med chefredaktricen i Paris til den franske modeuge. Ret ‘The Devil Wears Prada’-agtig oplevelse, i øvrigt. Jeg følte mig totalt som en praktikant i modeland! Havde arbejdet på redaktionen i tre uger, og dér stod jeg så i verdens mest fashionable hovedstad og kindkyssede med Freja Beha og Karolina Kurkova, mens Grace Jones gik på spagat på scenen iført en badedragt og meget højt hår til en Victor & Rolf-fest.
Dengang boede vi på et hyggeligt lille hotel i Saint Germain, som hed Des 2 Continents, og det er på selvsamme hotel, at jeg har ladet os indlogere denne gang. Der er sådan lidt oldschool-fransk, ikke alt for dyrt, men alligevel lækkert, og så er morgenmaden inkluderet, hvilket jeg synes er noget af det vigtigste, når man bor på hotel.
I morgen aften skal vi spise på La Société, hvor jeg engang har fået taget en selfie med Marc Jacobs. De er gode til desserter og champagne, og så er det tæt på vores hotel, så vi kan vakle hjem på skæve stiletter, hvis det bliver nødvendigt.

Hvis nogen brænder inde med forslaf til, hvor vi bør nyde vores frokost de to dage, vil jeg meget gerne vide besked. Nu har jeg efterhånden set Carrie-stedet Kong og George på toppen af Pompidou-centret (lidt for mange gange), og det kunne være skægt med noget nyt! 🙂