Fotografi den 02-03-16 kl. 13.15 #2

Jeg kan godt lide at fejre de små ting! Det lyder som en kæmpe-kliché, and it probably is, men der er vel en grund til, at ting bliver kliché: Det er fordi, de er værd at gentage! 🙂

Jeg kan også godt lide at fejre store begivenheder så som bryllupper, fødselsdage, årsdage med min lækre mand eller lignende, men jeg synes faktisk, at det, der giver mest, er når man husker at få optur på over ting, der ellers kan blive glemt i løbet af en lang dag fuld af regninger, cykelstyrt (jeps, jeg har både betalt moms og er faldet på cykel i dag) og andre småting.

I dag spiste jeg frokost med en veninde på Grill Royal på Kongens Nytorv, og fordi min cykel (heldigvis) tog sværere skade end jeg under føromtalte styrt (knækket kæde) tog jeg gåturen tilbage til kontoret til fods. I regnvejr. Men fordelen ved at være til bens og ikke på jernhest er, at man langt bedre kan transportere cupcakes fra Serenity Cupcakes, uden at de tager skade. (Mange af os har vel prøvet at vende hjem med de engang så flotte kager efter en cykeltur på de københavnske brosten blot for at åbne kasserne og finde en umiskendelig masse af snask i forskellige nuancer af pastel …)

12498442_10153832922816886_1226322416_n
Så jeg gik ind og håndplukkede otte smukke kunstværker, som jeg tog med mig op i Hi House og fordelte blandt mine kageelskende kolleger som et lille ‘HURRA!’ for, at jeg er hjemme igen! Jeg elsker min plads heroppe i damekontoret og nyder simpelthen sådan er være retur!
Desuden tabte jeg tre kilo i ren og skær chok, mens vi var indlagt i Sri Lanka, og dem skal der vel også kompenseres for på en eller anden måde … 😉

Pssst …: Desuden vil jeg lige henlede opmærksomheden på Tina-Marias fine post hér, hvor hun viser, hvordan hun lægger makeup-looket ‘Glamour Lips’, som Mina Ingerslev har lagt på hende. Tina-Maria er nemlig også ambassadør for Max Factor. Og så er hun i øvrigt ret pæn! 😉 (Linket her er sponsoreret af Max Factor).