12874341_10153866493536886_884071418_o

I aften skal jeg i Det Ny Teater med min hunky hubby! HURRA!
På Valentines Day, da ungerne var puttet, og vi sad og nød noget srilankansk buffet, en cola (mig) og et glas vin (ham) med tæerne i sand i Sri Lanka, hev Jon frem af sin bukselomme et hjemmegjort kærestekort, som udover verbale roser af den amourøse slags bød på to billetter til ‘Dr. Jekyll & Mr. Hyde’ på Det Ny Teater lige netop i aften! Så er der da ikke et øje tørt!Han havde romantisk nærvær nok til at bestemme sig, bestille og printe ud allerede hjemmefra! Og jeg havde ikke så meget som plukket en blomst til ham … Jeg skylder! Og den slags er jo heldigvis meget fedt at have i banken. 🙂
I fødselsdagsgave fik jeg af selvsamme ægtemand billetter til ‘The Sound Of Music’, som spillede på samme teater i efteråret, og efter den oplevelse svor jeg, at jeg fremad vil se alle stykker, de opsætter der! Jeg er simpelthen blevet musical-lover!

Manden min tog mig altså kærligt på ordet, så i aften skal vi atter engang lade os indhylle i toner og teater. Og jeg glæder mig tumpet! Inden da er planen, at vi skal indtage noget aftensmad af asiatisk karakter et sted på Vesterbro, mens ungernes faster varetager Krapylernes tarv. Hun er preggo med en fætter til dem, så jeg tænker, at det er fint, hun får lidt tvillinge-stress, så hun rigtigt kan nyde sin enkle baby, når den kommer. 😉
Jeg glæder mig i øvrigt endnu mere, til ungernes fætter kommer til verden! At der kommer en lille baby, som jeg er i familie med, og som jeg kan nusse, putte og hygge med, uden at jeg forventes at skulle amme, forekommer mig aldeles fantastisk! Og det, at vores familie udvider sig, og vi kommer endnu mere i familie med hinanden på grund af vores børn, er relativt mindblowing på den virkeligt fede måde.

I aften havde jeg planer om noget med en blondetop og tårnhøje stiletter, men jeg er træt som en gris efter slagtning, så jeg vil i stedet benytte anledningen til at teste mine nye sneakers! Jeg har en del hvide par efterhånden, så i denne omgang har jeg været en rigtig frækkert og er hoppet på noget lidt mere mønstret. Jeg overvejede dem her længe, men blev til sidst enig med mig selv om, at denne lidt mere konservative version ville være mere anvendelig og derved en mere fornuftig investering. 🙂
Skoene er fundet hos Sarenza.dk og er altså at hitte lige her.