heart-shaped-clouds
Der var ganske bred opbakning i sidste uge, da jeg lagde op til en ugentlig udgave af konceptet ‘hjertestarter’. Jeg lagde hårdt ud med Maroon 5s lækre Adam Levine som wedding-crasher, og jeg vil i samme ombæring lige nævne, at hvis man (som jeg) har et blødt punkt for den hunky smør-tenor, bør man se filmen ‘Forelsket i New York’. Forfærdelig titel, men filmen er ret genial, og Adam spiller rollen som bøllet forsanger, og han er ganske god!

Anywho! Nu til denne uges hjertestarter!
Atter er der tale om en video, og denne faldt jeg over på facebook, hvor den er blevet delt et utal af gange. Pigen i videoen er ved at give sin mor en kærlig opsang. Forhistorien er angiveligt, at pigens forældre er eller er ved at blive skilt, og hun maner til besindighed og drømmer om, at alle bare kunne være gode venner. Efter min mening siger hun ikke én eneste ting, hun ikke har ret i, og det er enormt sødt og rørende. Og også en lille smule foruroligende, at en 6-årig har så stor emotionel indsigt i ting, hun endnu ingenlunde burde interessere sig for. Jeg håber virkelig, at hendes mor hørte efter, mens hun filmede hende. 🙂