sugar-video-stills-maroon-5-3
Jeg har tænkt mig at starte et nyt, ugentligt koncept her på bloggen!
Er der noget, der kan få mig til at gå helt i stå, så er det, når folk deler ting på facebook, som går lige i maven. Noget med ægte følelser, som kan ses og mærkes. Jeg er også typen, der kan zappe ind på ‘Sporløs’ på TV, når der kun er 4 minutter tilbage, og ikke ane en disse om forhistorien og alligevel tudbrøle, fordi jeg ramte præcis det tidspunkt, hvor værten siger “Og Emilie, nu synes jeg, du skal gå over og sige hej til din mor”, mens hun venligt (men bestemt) giver den skælvende deltager et puf i ryggen. Aren’t we all! 🙂

maroon-5-sugar
I dag har jeg fundet Maroon 5s video til nummeret ‘Sugar’ frem fra youtubes gemmer. Mange af os har nok set den, men jeg fik alligevel våde øjenkroge, da jeg genså den i formiddag.
Konceptet er, at Maroon 5 (med hammerlækre Adam Levine i spidsen) kører en lang tur i deres svedige sportsvogn og rammer alle de bryllupper, de kan på vejen. Her får de sneget sig usete ind og overrasker det nygifte par og alle deres gæster med en lynkoncert. Og de heldige bryllupsdeltagere bliver så glade og overraskede, at man bliver helt misty eyed!

Samtidig kan jeg ikke undsige mig for at synes, at det egentlig er et lidt douchy move af bandet, når det kommer til stykket. For hvis den nybagte ægtemand ikke har selvtilliden totalt i skak, må det være lidt hårdt at se ens splinternye kone tude som en teenager over en anden mand på sin bryllupsdag. Heldigvis ser herrerne i videoen her ud til at have (næææsten) lige sås stor optur på som deres fruer. 😉