image

Det første års tid af vort fælles moderskab gik Kopiernes Mor og jeg tit tur med vores i alt fire babyer. Vi fyldte en del på vejen, men alt var sådan set som oftest ganske fredeligt, så længe vi hver især nåede hjem tids nok til næste fodring.

Det seneste år har det ikke været sådan … Mens de har været mellem et og to år, har vi haft nogle lidt turbulente babydates, der altid er afsluttet før ønsket, fordi én af de fire enten er blevet træt af at sidde i vognen, har fået spontan feber, er flippet ud og har lavet flitsbuen af uanede årsager eller noget fjerde.

I dag gav vi det alligevel forsøget endnu engang, og turen gik til Frederiksberg Have. Planen var oprindeligt, at vi ville deltage i Kindeeægs-skattejagten, som årligt finder sted på denne præ-påskedag, men vi droppede det og fodrede i stedet ænder og lod ungerne drøne rundt efter to bolde. And it worked!! Hugo og Kopierne talte volapyk til hinanden, og Berta driblede forbi dem alle tre! Pludselig så jeg både Nina og jeg selv blive ganske fjerne i blikket ved tanken om de muligheder, dette rummer! Sene sommerdage i kolonihaven med mulig rum til voksen samtale alt imens, at horden af unger internt står for underholdningen! Vi fik en ubændig, kollektiv trang til cocktails bare ved tanken, men det blev ved et Kinder-æg, vi scorede ved mållinjen, og så retur mod centrum. 🙂