160108-pearl39293-web

Indlægget er lavet i samarbejde med Pearl Stories.

Der er rigtigt mange gode grunde til at støtte UNICEF, og de er faktisk ret gode til at være kreative for at gøre det fordelagtigt at støtte. Sådan at man får andet ud af det end “bare” det med den gode karma, selvfølgelig. 🙂
Jeg har flere gange lavet samarbejder med UNICEF her på bloggen. Eksempelvis havde de til jul det fine tiltag ‘Verdensgaver‘, som gik ud på, at man i stedet for at købe en traditionel gave til en ven eller veninde, købte nogle varer i deres butik, som blev sendt til folk i nød. Vores mandelgave her i Langehjemmet var eksempelvis et myggenet, noget jordnøddepuré og en håndfuld vaccinationer. Ikke til vores egne unger, men til nogle, der havde mere brug for dem et andet sted på jorden.

Og nu har det gjort det igen, UNICEF! De har startet app’en ‘Det Gode Selskab’! UNICEF har øjnet, at vi danskere er pjattede med knaldtilbud, hvor vi kan få rabat på ting, vi gerne ville have i forvejen, og derfor har de ganske enkelt startet en deal-app! Som brugere koster det ingenting at hente og benytte app’en (bortset fra det, man køber, natullervis), og alle de tilbud, man finder derinde, koster 25% mindre end de gør ude i virkeligheden. Virksomhederne skal, for at blive en del af Det Gode Selskab, til gengæld donere 50.000 kr. til UNICEF. Win/win!
Det har nogle få, fine virksomheder allerede gjort, og flere følger i nærmeste fremtid! Et af disse firmaer er smykkefirmaet Pearl Stories. Pearl Stories har i forvejen tætte bånd til UNICEF, da de har skabt en fin halskæde, som er designet eksklusivt efter UNICEFs logo. Og jeps, det er den, man kan se på billederne her i indlægget. 😉

Pearl Stories har givet mig lov til at udlodde en halskæde til fem heldige bloglæsere!
Det eneste, man skal gøre for at deltage, er at følge TWINPEAKS på facebook og ‘like’ opslaget med dette blogindlæg derinde. Det kan hittes her.
Hvis man gerne vil støtte UNICEF og købe den fine halskæde fra Pearl Stories, er man også MEGET velkommen til det, og det kan selvfølgelig gøres via app’en. App’en hedder ‘Det Gode Selskab’ og kan hentes i app-store. På app’en får man selvfølgelig 25% rabat.

Hvis man kunne tænke sig at se flere af Pearl Stories’ fine smykker, kan man med fordel klikke her. Oooog husk så at deltage i konkurrencen på facebook her. 🙂

God aften! <3

uniceff-9