Fotografi den 10-04-16 kl. 17.57 #3
Den enes død er den andens brød, som en noget nedslående talemåde siger. Held i uheld er en anden måde at sige det på. 🙂
I hvert fald er der sket noget uheldigt for én, som har vist sig meget gunstigt for undertegnede.

Nogle kan måske huske, at jeg som én af fire danske bloggere er nomineret til prisen ‘Blogger Of The Year‘ ved et nordisk blogger-awardshow, som bliver afholdt i Helsinki d. 23. april. Jeg begræd i dette indlæg, at jeg ikke kan komme med, idet Jon skulle på skiferie på daværende tidspunkt, og jeg ville ikke bryde om at efterlade Krapylerne hos deres ellers yderst kompetente farmor blot 10 dage efter, at de i øvrigt for kun anden gang i deres relativt korte liv skal undvære begge deres forældre på én gang, da Jon og jeg på torsdag tager på lige præcis 24 timer og 20 minutters kærestetur til Nice. Jeg vil i øvrigt lige nævne, at jeg absolut ikke synes, der er noget galt i, at andre gør tingene på en anden måde. Folk er forskellige, og gudskelov for det! 🙂

MEN! Så skete der det ulyksalige, at Jons kammerat, Nico, skvattede over en af sine i øvrigt bedårende døtres legetøj hjemme i privaten på Vesterbro, hvilket resulterede i, at han brækkede armen. Og den slags er ikke smart, når man for det første er skuespiller og for det andet skal på skiferie. Derfor er skiferien nu aflyst og erstattet af en tur i sommerhus til Møn med en PlayStation og en fanden masse bajere! OG drengene var indvilliget i at vende retur 24 timer før hidtil planlagt, hvilket betyder, at JEG KAN TAGE MED TIL FINLAND!!

Jeg er oppe imod Mascha, Sandra fra Blogbysandra, Irina, Isabella Thordsen og Marie fra Nemesis Babe fra Danmark OG en masse andre norske, svenske og finske bloggere, og rygtet siger, at det dér blogging har endnu mere gyldne tider i vore brodernationer, så jeg tror sgu, at der er lange udsigter til en pokal til Langemor. (Og jeg HAR jo altså også to i forvejen… I thank you! ;-))

Men samtidig ved jeg jo, at jeg har lige omkring 65.000 unikke læsere her på domænet hver måned. Og hvis ALLE stemmer på både mobil og computer, SÅ tror jeg sgu, at sejren er i hus! Haha! Optimist har jeg fa’me alle dage været!
Så HVIS man skulle have lyst til at stemme (igen), så ville jeg bliver hamrende taknemmelig – og det kan gøres HER. Min blog er at finde på nederste række. Led efter en grinende MM med mørkt hår. 😉

TAK igen, fordi I læser med. Hvis I ikke gjorde det, skulle jeg ikke til finne-fest, og det har jeg da egentlig ret stor optur over at skulle! <3

Voting-banner-800x200px