13091823_10153967077446886_247702672_o

Indlægget er sponsoreret af Twix.

(Jep, jeg har verdens fedeste job. Jeg får penge for at spise CHOKOLADE!)

Mens jeg arbejdede på ELLE, var jeg tit lidt træt af, at jeg ikke drak kaffe. Eller røg – men rygning stinker er noget værre noget, og jeg har altid elsket duften af kaffe, selvom jeg simpelthen ikke kan med smagen.
Jeg ville gerne drikke kaffe, fordi kaffedrikkere er så gode til at få lagt små, legitime pauser ind hist og her, hvor de slår bøtterne fra og snakker om noget ganske andet. Og som oftest spiser noget sødt til, og det er som om, det ikke feder, hvis det er til kaffen. (Det gør det i hvert fald ikke i Jylland).
Siden dengang har jeg lært mig at skabe de pauser anyway – bare uden kaffe. Man kan snildt slappe af et kvarter med en Twix og et Se & Hør, skulle jeg hilse og sige, og selvom det ganske sikkert ikke siger noget specielt pænt om mig, så KAN jeg ikke lade være med at være fuldkommen opslugt af at læse alt om Grevinden og Playboyens skilsmisse. Mit karma-orienterede retfærdighedsgen slubrer det i sig, når sladderjournalisterne i farverige vendinger formidler, hvordan den bedragede Alexandra sidder tilbage med alle millionerne, mens Martin ikke har råd til at betale regningen på sin bil.

Nåh, det er ikke det, det skal handle om her. 😉
Og så lidt alligevel! Twix, som hører hjemme på top-5 listen over favorit-chokolader i min optik (Bevis: Se min header her på bloggen), har lavet en super-grineren ny kampagne, som har til formål at gøre opmærksom på fordelene ved at være to. Hvilket jeg i min position som tvillingemor jo absolut ingen skrupler har ved at skrive under på.
I jagten på at bevise dette, satte de kreative folk fra Twix skjulte kameraer op i en lille café, som ligger lige overfor Kongens Have, og så fyldte de lokalet op med enæggede tvillinger. I ens tøj. Som tager selfies og vender blade i avisen på samme tid. (Det ser så grineren ud). Og så ventede de ellers bare på, at en uanende, kaffehungrende københavner skulle komme forbi for at nyde sig en lille pause med en kop mocca (og formentlig en Twix i dagens anledning). Hvor ville jeg dog ønske, at jeg havde drukket kaffe den dag, den film blev optaget, for dem, der er gået i nettet, må altså have fået sig lidt af en oplevelse.

Se den fine film her! Eventuelt med en kop kaffe og en Twix on the side. 😉