13073197_10153956449261886_141710135_o
Billedet til venstre er sådan, jeg så ud, da jeg hørte om min Nordic Blogger-nominering, billedet i midten er fra invitationen til ‘Mother’s Day’, og billedet til højre forestiller mig til Danish Beauty Awards for første gang for 6-7 år siden. Tænk engang! 🙂

Alle links nedenfor er affiliatelinks, hvilket vil sige, at der er tale om reklame.

(Undskyld overskriften – jeg stod op kl. 5.07. Min humor er derefter, hehe.)
Den næste uges tid bliver relativt festlig for mit vedkommende!
På lørdag skal jeg til Finland og drikke mig en kæp i øret (har de ikke noget ret god vodka?) til Inspiration Blog Awards, hvor jeg (til de færrestes overraskelse, efterhånden) er nomineret som Nordic Blogger Of The Year. Jeg HAR haft tøjkrise over netop det faktum, men den er aflyst af absolut selvsikkerhed, da jeg nu har fundet det perFEKTE sæt! Det er så fint, at jeg er fuldstændig overbevist om, at det går an! Åh, bare rolig, jeg spammer amok på lørdag. 😉

Onsdag i næste uge skal jeg så til premiere i Imperial på filmen ‘Mother’s Day’. Jeg har set to trailere, og den første efterlod mig med en følelse af, at dette kunne blive min næste yndlingsfilm, mens den anden fik filmen til at virke ekstremt fesen … Så det er vel 50/50!
OG på fredag i næste uge skal jeg til Danish Beauty Awards, hvilket jeg også glæder mig ret meget til! Både fordi, de fester altid er SÅ hyggelige og SÅÅÅ spækket med kvinder, som har gjort sig rigtigt umage med påklædning, hår og makeup! Fordi det næsten altid er årets første branchefest, går folk amok i lange, flagrende sommerkjoler i lyse og stærke farver, frisør-sat garn og kunstige vipper. Det er awesome! 🙂
Desuden er det i år 10. gang, der er Danish Beauty Awards, så der ér vel også grund til at tale om et jubilæum! Den sidste grund til, at jeg glæder mig, er, at jeg sørme skal have Jon med i år, for han skal uddele en pris!

Derfor lurer jeg i øjeblikket ret meget på fest- og forårstøj ude i verden og på diverse websites. Der er sgu stadig kun mellem 9 og 12 grader herhjemme, så der har også sneget sig en strikket t-shirt ind i mixet. Men den er virkelig også pæn! 😉

BR321D012-Q11@12Den her trøje fra Bruuns Bazar gav jeg min søster i julegave sidste år. Hun var lidt skeptisk, da hun åbnede pakken, men jeg har godt nok set mange festbilleder på Instagram af hende i den siden. Den er satme også pæn, og den kan fås her.

SA321C027-J11@11Den fineste ryg findes nok i den her Samsøe Samsøe-kjole, som kan findes lige her. SÅ sommer-lækker og SÅ god til ferier og fester. Måske med en bette cardi over et par måneder endnu. 😉 Man kan i øvrigt også få den som buksedragt. Ligeså pæn. Bestimmt!

GE221A013-Q11@12
Den her nederdel er simpelthen så floooot! Den hænger i vinduet i en butik ret tæt på mit kontor, og jeg bliver nærmest glad hver gang, jeg ser den! Den der rund-skårede bund, som er kortere foran end bagved, MÅ gøre noget godt! Den kan findes her.

WO421I004-C11@10
Den her t-shirt/trøje havde jeg i blå, lige indtil Jon smed den i tørretumbleren … Jeg bebrejder ham faktisk stadig, for jeg har ikke kunne nænne at smide den ud, så jeg bliver mindet om det hver gang, jeg åbner mit tøjskab. Måske jeg bare skulle købe en ny i grå og komme videre. 😉 Den kan fås her.

BY121C01V-Q11@10Pæn og yderst wearable kjole fra By Malene Birger, der smyger sig om kroppen og samtidig efterlader plads til skumbananer. Og så elsker jeg alt, som har det der vrid på brystet – det er så klædeligt! Den er at spotte her.

PS: Man er stadig helt enormt velkommen til at komme med sine meninger (også dem i en anden nuance end pink) i kommentarfeltet og endnu hellere svare på spørgeskemaet her.