Fotografi den 05-04-16 kl. 12.56 #2

Indlægget er sponsoreret af Max Factor og ELLE Danmark.

Jeg så altså ud som på billedet, inden jeg gik amok med pensler, cremer og fine farver, og man skal altså se videoen nedenfor helt til ende for at se, hvordan det endte ud. 😉
Jeg synes, at looket, som Max Factor kalder ‘Lovely Candy’ er vildt fint! Til hverdag dropper jeg farven på læberne, og folk synes altid mest, jeg bare ser sådan lidt ekstra frisk ud. Og det er vel i grunden også det, man helst vil på sådan en almindelig onsdag, der ikke kalder på det vildeste contour og eyeliner.

I nogle af de foregående videoer, jeg har lavet for Max Factor (som kan ses her) har jeg lagt mere fokus på, hvordan jeg gør de forskellige ting, end jeg har i denne. Derfor snakker jeg lidt mere i den her og bruger lidt mere tid på at tale om fordelene ved de enkelte produkter, og til sidst i videoen fremhæver jeg de Max Factor-produkter, jeg igennem det sidste års tid er blevet allermest glad for. De fleste af dem bruger jeg flere gange om ugen.

Jeg håber, I har lyst til at kigge med! Hvis man hellere vil se, hvordan Mina Ingerslev, som jo immervæk kan sit kram lidt bedre end jeg, bærer sig ad, så kan det lures her.

Og hey, TAK fordi, I er her! Jeg er freaking pjattet med jer! <3