12966539_10153931507286886_339653042_n

YAY! Jeg har glædet mig i 14 dage! Jeg er bare overhovedet ikke lige så god til PhotoShop som Christina, så jeg skulle lige vente, til hun fik tid til at lave den fine flyer, som ses øverst! 😉

Christina, som har bloggen Passionsforfashion, og som jeg deler kontor med, og jeg har besluttet os for at benytte os af det faktum, at vi har det hyggeligste kontor MIDT i København! Det betyder, at vi begge har ryddet gevaldigt op i vores garderober, og på onsdag holder vi altså mini-loppis i vores eget kontor!
Man kan komme ind fra gaden ved at trykke på ringklokken ‘Hi House’ og så tage elevatoren (eller trappen) op til 4. sal!
Vi sælger tøj, sko og dullegrej, og så vil jeg også sælge armbånd, pudebetræk og et par enkelte tæpper fra LALALEI, som jeg har købt i Marrakech.

Vi sidder klar med krammere og hyggesnak fra kl. 13 til 18! Vi glæder os sådan til at møde de af jer, der har tid og lyst! Vi har snakket om at blande saft og bage kage. 😀

SES VI?? (Sig JA!)

Voting-banner-800x200px