12947012_10153928927106886_127439259_o

Men den er god nok. For ligesom at bevise, at den der grønne insta-skål på billedet ér min, har jeg fotograferet den ovenpå den nyeste udgave af Se & Hør. 😉
I går var jeg til lancering af Julie Wettergreens nye bog ‘Blomstrende Idéer’, og ved denne anledning blev der serveret morgenmad med masser af matscha. Jeg fandt aldrig helt ud af, hvad matscha egentlig er, udover at det er et grønt pulver, som eftersigende er mega-sindssygt-hamrende sundt, og som folk blander i alt fra yoghurt til the. Og således spiser og drikker.

Noget prøvende gav jeg mig i kast med det, der lignede en yoghurt og så mig skjult om efter en urtepotte, jeg ville kunne spytte ud i, hvis det nu smagte så sundt, som det så ud. Men så var det, at jeg blev overrasket, for det smagte faktisk bare af yoghurt. Og i samme nu kom jeg i tanke om, at jeg  for nylig fik en pressemeddelelse, som bekendtgjorde mig med, at 42RAW, som ligger lige ved siden af indgangen til min kontorbygning (og hvor jeg ellers aldrig har sat mine ben) resten af april måned indtil kl. 10 hver morgen sælger disse matscha-morgenmads-skåle til halv pris. Hvilket altså stadig betyder 34,50 kr. (Yes, fuld pris for en skål grøn yoghurt er små 70 kr. Herre Jemini).

I morges havde jeg sukkertømmermænd efter i går at have spist to Mars-barer, drukket to colaer og slutteligt have endt dagen med at indtage tre flødeboller. Og selvom jeg slet ikke forstår folk, der er sukkerforskrækkede (med mindre de har en medicinsk grund til det, forstås), så har jeg det nogle gange lidt dårligt med, hvor usundt jeg lever. Jeg VIL jo altså gerne blive 90 år en dag, og det skulle nødig være fordi, jeg ender som levende konserveret af alle de forskellige E-numre og sukkerarter, jeg dagligt hælder i mig.
Derfor nappede jeg i morges en sundheds-morgenskål – bare for ligesom at udnytte det momentum, jeg befandt mig i. Så har jeg også meget bedre samvittighed, når den KitKat, jeg ved befinder sig i min skrivebordsskuffe, formentlig lister sig op på bordet efter frokost. 😉

Voting-banner-800x200px