Fotografi den 28-04-16 kl. 16.49 #2

Jeg troede i går, at jeg var ved at være fresh igen, så jeg tog til premiere på ‘Mother’s Day’ i Imperial med en veninde, og efterfølgende spiste vi fish.taccos på Madklubben Steak ved Rådhuspladsen. Det smager i øvrigt helt latterligt godt.
Men da jeg hørte mig selv afvise dessert, kunne jeg godt regne ud, at noget ikke var helt, som det burde, så jeg skyndte mig hjem i seng med stoppet næse og gåsehud over hele kroppen.
Her lå jeg imidlertid ikke særligt længe, da ungerne havde det lidt på samme måde, tror jeg, og det ville de (særligt Berta) meget gerne dele med mig.

Der bliver hostet en hel del, og Hugo sover, sover og sover. I nat lå han under dynen fra kl. 18.30 til 9.45!?
Jeg er ikke længere på selvmordets rand over influenza-symptomer – jeg er bare slatten og smadret, og den eneste grund til, at jeg ser ud som på billedet ovenfor (sminken, mener jeg), er, at jeg i dag kl. 15.30 kørte ind på kontoret, da Jon kom hjem fra arbejde, for at få taget et billede til ALT for Damerne. Fotografiet skal ledsage et interview, jeg har givet omkring min tid med LADY-LOGEN, som kommer i bladet engang til maj. Men skindet bedrager virkelig, for jeg er slet ikke så kæk, som jeg ser ud i dag. 😉

Men nu vil jeg trække stikket, køre ned og købe ind og drøne hjem og hjælpe min mand med Krapylerne. I aften har vi planlagt at spise regnbueis og se ‘Mord Uden Grænser’ i dobbeltsengen, når ungerne sover, hvilket jeg ser mere frem til, end jeg gjorde til den seneste sæson af ‘Homeland’. Ahr, okay, næsten.
Beklager, at jeg er sådan lidt til-og-fra her på domænet i denne uge. Vi skal lige over vuggestuepesten, så er jeg tilbage som en mis. Guaranteed. Jeg glæder mig mest! 😉