Nordicbloggeroftheyear
Det er simpelthen for vildt, det her! Jeg ved godt, jeg har været værre end en fedtet politiker i forhold til at tigge stemmer fra jer, der læser med her på bloggen, og jeg er dybt taknemmelig for, at der er så mange, der har gidet stemme på mig endda op til FLERE gange fra både egne og andres computere, mobiler og iPads i ‘Nordic Blogger Of The Year’-kategorien, hvor jeg er (stolt) nomineret ved årets Inspiration Blog Awards, som afholdes om 9 dage i Helsinki! Og jeg skal med. 😉

Men jeg havde vitterligt (og det er altså ikke bare noget, jeg siger for at lege ydmyg og nobel) ikke regnet med, at jeg kunne komme op og måle mig med nogle af de allerstørste bloggere i Norden! Og det er så edderbroderemig lige det, jeg KAN, skal det vise sig!! 😀
Jeg har lige modtaget en mail fra dem, der står for hele baduljen, og de har været flinke nok til at informere os, der er nomineret, lidt om stillingen. De går ikke i yderligere detaljer, men har blot offentliggjort top 5-listen! På den liste er der hele TRE danskere (så sejt, altså!) og DEN ENE ER MIG! Se selv her!

Jeg kan næsten ikke rumme spændingen, nu hvor jeg næsten kan ane målstregen, mærke champagneboblerne perle i halsen og smage kransekagen, så jeg er nødt til at være ganske ublu og komplet tilsidesætte enhver skam: PLEASE stem på mig, hvis I synes, jeg fortjener det! (Ellers skal I selvfølgelig stemme på en anden).
Jeg synes, jeg har luret, at man kan stemme en gang om dagen fra både mobil og computer, og de siger, at vi alle ligger ret tæt, så hver en enkelt, lille-bitte stemme tæller.
Jeg forSTÅR slet ikke, hvordan det her kan lade sig gøre! I er simpelthen de vildeste, og jeg har gåsehud af begejstring!
TAKTAKTAKTAKTAAAAK!! Også selvom jeg ikke vinder, er jeg stadig fuldstændigt vanvittigt taknemmelig over al den her støtte. Det er nærmest til at tude over – I er verdens bedste chefer.

Afstemningen slutter allerede på søndag d. 17. april, så det er ved at være op over. Man kan stemme HER. Jeg er at finde helt nederst! 🙂
STEM!