img_3691.jpg
Det er simpelthen for sindssygt, at Danmark lige løb med top 3’en i går ved Inspiration Blog Awards i iøvrigt hammerkolde Helsinki!

Den ene af de svenske bloggere, som var i top 5, har altså en MILLION læsere om måneden! Og det, der er endnu vildere, er, at Irina har over dobbelt så mange læsere som mig, og den sidste svenske bloggeres læsertal kender jeg ikke, men hun har i hvert fald 162.000 følgere på Insta, så jeg gætter på, at hun er noget ved musikken, som man siger.

Den konklusion, jeg prøver at komme til, er, at I, mine freaking, fucking, fede læsere, ér vildere end alle de andre! Glem det der to-tal – JEG VANDT! :-D!! Når man har en så meget mindre blog end de andre (alt er relativt, 65.000 er nu også en sjat, skulle jeg mene), og alligevel får så mange stemmer, så har man jo de sødeste og mest opbakkende læsere i verden!? HVORDAN FA’EN HAR I GJORT DET!? Hahaha! Jeg fatter ikke en krone!:-D

Efter awardshowet, som desværre var lidt tamt (det er tilsyneladende ikke på mode at klappe af andre bloggere i Finland) tog Irina og jeg på natklubben Namu. De holdt Blackjack-turnering, og jeg kunne ikke dy mig. For 15 Euro kunne man købe jetoner for 5.000, og dem forvandlede jeg så til 15.000 i min stive brandert. Umiddelbart derefter tog vi hjem, hvor jeg fik mig en alvorlig samtale med Ulrik i den store telefon.

Her til morgen har jeg så modtaget en mail, der fortæller mig, at jeg blev nummer to ved nattens turnering og altså har vundet 50 Euro! OG to er mit lykketal. <3

Meningen var faktisk, at jeg skulle flyve hjem sammen med de andre her kl. 8 i morges, men jeg ombestemte mig i sidste øjeblik og bookede en billet til kl. 18. Så i dag vil jeg nyde livet langsomt, læse krimi i hotelsengen, hvor jeg har fire puder og to dyner, måske tjekke hotellets spa ud og helt sikkert som det første gå alvorligt til angreb på morgenmadsbuffetten.

TAK, fordi I under mig den her fede oplevelse, det er at blive så stolt, som jeg er over min pris! Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at jeg er præcis lige så glad, som jeg ville have været, hvis jeg havde fået førstepladsen. Mascha græd i en time, så jeg under hende den virkelig. 😉