4 pr. ark den 06-04-16 kl. 09.53 #17 (kompileret)
Det er ganske enkelt for SINDSSYGT! Jeg er nomineret som ‘Blogger Of The Year‘ ved Inspiration Blog Awards 2016, som bliver afholdt i Finland senere i april! Sig nu HVAD!? Jeg så cirka ud som på billederne, da sandheden om dette her gik op for mig. 😉
Jeg fik en mail for flere måneder siden, hvor jeg blev inviteret med til prisuddelingen i Helsinki, og meningen var naturligvis, at jeg skulle afsted, men desværre falder det sammen med, at Langemanden skal på skiferie i 10 dage i slutningen af april. Hvem pokker tager i det hele taget på SKIferie i APRIL?!

Jeg kunne nok godt have kørt Verdens Sejeste Svigermor i stilling, men jeg kan ikke rigtigt lide tanken om, at Jon er væk i 9 dage, og pludselig forsvinder jeg også fra ungerne. Derfor måtte jeg med tungt hjerte hjerte takke nej til invitationen om at deltage i den store prisfest OG i øvrigt ved samme lejlighed komme til Finland, hvilket jeg da egentlig aldrig har prøvet før.

Men jeg vidste ærligt talt ikke, at de havde inviteret mig, fordi jeg var NOMINERET!! Dét havde jeg eddermug’me ikke regnet med!

Jeg er oppe mod en masse meget store og enormt dygtige bloggere fra både Danmark og de andre nordiske lande, så planen er egentlig bare at være kisteglad for, at jeg er nomineret! Jeg er MEGET stolt! Men det betyder selvfølgelig ikke, at jeg ikke ville få psykopat-optur, hvis nogle af jer, der læser med, skulle have lyst til at smide en stemme på mig! Det kan gøres her. Min blog er at finde på nederste linje – GOGOGO! 😉

Voting-banner-800x200px