13084170_10153970281821886_1714690671_n

Indlægget er sponsoreret af Schulstad

Vi har haft en super zigzagget uge, som på den ene side har været spækket med syge børn og voksne, men på den anden side også har været ret fed. Vi har jo været hjemme alle sammen meget af tiden, og tid spenderet med Krapylerne er altså bare grineren for tiden. Berta har lyttelapperne slået til konstant og gentager alt, vi siger. Og så har hun forstået betydningen af ordet “også”, som hun presser ind i alle de sætninger, hun overhovedet kan komme til. Og hun udtaler det, så selv Susse Wold ville give hende et anerkendende nik.
Hugo har sovet det meste af ugen, og jeg ville nok være blevet bekymret, hvis ikke det var fordi, jeg havde det præcis som ham. Vi hoster i kor som to sælhunde.

Som jeg nævnte i dette indlæg har jeg på det seneste gjort en lille smule af en indsats for at leve lidt sundere. Jeg har sådan set ikke skåret ned på mine flødeboller eller guldkarameller og har ej heller planer herom – jeg vil bare gerne spise sundere og mere velovervejet, når jeg så spiser rigtig mad. Også fordi, jeg jo går ret meget op i, hvad jeg propper i Krapylerne.
Derfor har jeg hele ugen startet dagen med min hjemmelavede acai-skål, som jeg efter tip fra jer her på bloggen har piftet op med både spinat og avokado. Og til frokost har jeg spist den nye Hi House-klassiker: En chia-bolle med fyld!

Da jeg startede i Townhouse (før vi flyttede over gaden og blev til Hi House) blev jeg smittet af deres frokostvaner, som dengang bød alle at spise en tallerken med parmaskinke, avokado, tomater og mozzarella. MAYN, hvor har jeg spist mange af dem, og jeg har ikke ét ondt ord at sige om netop den anretning. Et lille PS skulle dog være, at jeg ikke helt synes, jeg bliver mæt nok.
Derfor er jeg nu begyndt at putte det samme fyld i en chia-bolle, som inden da lige har fået en tur i brødristeren og et godt lag smør, som er smeltet på den lune bolle. Det er satme kræs, skulle jeg hilse og sige!

Som bevis for min påstand binger jeg hermed et uredigeret billede af køleskabet på Hi House. Udover skyr findes ikke meget andet end skinke, tomater, pesto og mozzarella. ;-)
Som bevis for min påstand bringer jeg hermed et uredigeret billede af køleskabet på Hi House. Udover skyr findes ikke meget andet end skinke, avokado, tomater, pesto og mozzarella. 😉

Resten af Hi House er fulgt trop, så hver dag omkring kl. 12. dufter der af ristede chiafrø i hele opgangen! Jeg ved ikke, om det er nedskrevet andre steder, men lad mig lige føre til protokol, at chiafrø smager fuldstændig awesome, når de er blevet ristet.
Chia-frø er blevet en ny yndlings-ting i den Lange’ske husholdning, da de er nemme at bruge og er fuld af alt muligt knald-sundt. Eksempelvis indeholder chiafrø 15 gange så mange antioxidanter som broccoli, fire gange så mange kostfibre som i hørfrø og seks gange så meget kalk som i freaking sødmælk. Så at putte dem i boller, som man så putter i en brødrister, er kun en god idé!. 😉

13090291_10153970281796886_249214980_n
Til min fotogene frokost har jeg brugt en halv avokado, to skiver parmaskinke, en håndfuld halverede cherrytomater, og så kan man jo fyre op for en pesto også, hvis man er den slags pige, men jeg kan nu bedre lide smør. 🙂

13081720_10153970281841886_373060392_n