12968783_10153929187631886_1149046044_n
For fem år siden var jeg til Zulu Awards i Forum i København. Jeg var godt krudtet op, og jeg kan huske, at jeg var iklædt nogle nærmest uklædeligt høje stiletter og et par bodypaint-stramme læderbukser. Jeg havde sågar fået en spraytan!
Egentlig havde jeg en helt anden fyr i kikkerten, men han endte, så vidt jeg husker, i en taxa med en anden pige. Til gengæld mødte jeg Ronni, som stod bag filmen ‘Alle For Én’. Jeg kender ham fra dengang, vi begge boede i Sydhavnen, hvor jeg så lidt til hans roommate. Jeg tror faktisk ikke, jeg havde set ham siden, men jeg havde fået et par gin/tonic (der var fri bar) og spurgte Ronni, hvor man skulle ringe hen for at bestille sådan en Jon Lange, som han havde med i sin film. Og det var altså kimen til det, der senere skulle blive til to børn og fælles kolonøjser. 😉

I aften er der atter Zulu Awards, og Jon og drengene fra ‘Sommeren 92’ skal med, da de er nomineret til Årets Film, og i går aftes fik jeg den fine idé at bruge mit facebook-netværk til at nasse mig til en VIP-billet, så jeg atter kunne hoppe op på stiletterne og denne gang gøre min nu ægtemand selskab ved festen, som altid plejer at være gigantisk skæg.
I morges vågnede jeg dog med en anden tanke i hovedet. Pludselig slog det mig, at Jon måske skulle have lov at feste igennem med drengene fra foldholdholdet uden som den eneste at skulle trækkes med at have en festgal frue i farvandet. Så jeg bliver hjemme og ser showet i sofaen i stedet, og så står jeg op med Krapylerne i morgen tidligt, så Langemanden kan sove længe. Oplagt lejlighed til at score nogle hustru-points. 😉

Hvis man skulle have lyst, ville det være awesome om man kastede en stemme efter ‘Sommeren 92’ lige her. Det er vildt enkelt, man skal bare klikke på den øverste film! 😉