13236282_10153997955196886_11440886_n

Det er lørdag, ungerne sover lur, manden er på polterabend, og jeg piller mig i navlen. Det, jeg fandt, er delt herunder. 😉
God weekend! <3

  1. Jeg er begyndt at udvikle en vertikal rynke midt i face på venstre side af min næse. Den er kommet af, at jeg sover på venstre side i sengen og herved maser min kind op mod min Günther. Jeg kalder den for min livsnyder-rynke. 🙂
  2. I formiddag var jeg i Kongens Have med mit kuld, hvor jeg mødte en læser med familie. Vi sludrede i en halv times tid, mens ungerne legede. Jeg ELSKER den slags! Hver gang, jeg møder nogen, der læser med, føles det altid som om, vi kunne tilbringe en weekend sammen på Møn, uden at det ville blive akavet.
  3. I morgen om en måned tager jeg to dage til Barcelona med min veninde. For præcis 10 år siden tilbragte vi en sommer dernede, hvor vi udelukkende drak mojitos, spiste toasts på stranden og scorede amerikanere om aftenen. Det skal fejres!
  4. Hugo har lidt nogle røvhuls-perioder for tiden, men jeg tror egentlig, det er at betragte som et sundhedstegn, når man er en dreng på 2 år.
  5. Ungerne har startet en ny tradition op, hvor de bruger den sidste time inden sengetid på at drøne rundt uden tøj på. Og i dag opdagede jeg, at der lugter uforholdsmæssigt meget af tis i hjørnet ved radiatoren i køkkenet …
  6. I den forgangne uge spiste jeg frokost på Illums tagryg mandag, tirsdag, onsdag og fredag. Deres pizzaer smager ekstremt godt, og solen var så lækker og lun. Som resultat har jeg fået fregner på næsen og kan ikke passe mine jeans. Totally worth it!
  7. På mandag kl. 21.30 kan man se mig læse op af mine dagbøger fra gymnasieårene på DR3. Jeg glæder mig komplet åndssvagt til at se det, men har samtidig tæer så krumme, at jeg kan passe sko i en str. 36.
  8. Når Krapylerne om lidt vågner fra lur, drøner vi til Klampenborg og besøger Verdens Sejeste Farmor i hendes oldekolle. Overvejer en tur på Bakken for at se, om der vitterligt ér noget om snakken. Jeg er jo inkarneret Tivoli-fan.
  9. Om lidt under to måneder nedkommer min svigerinde med en fætter til ungerne. På den ene siden glæder jeg mig helt latterligt til, at familien bliver større, og der kommer en baby, som jeg må kramme, men ikke behøver at give babs og skifte ble, men på den anden side kommer jeg VIRKELIG til at savne ungernes faster som babysitter.
  10. Det er snart en måned siden, at jeg fik mit garn farvet “lyst”. Og jeg har endnu ikke fået de store udvoksninger. Hvilket nok vidner om, at jeg er endnu mere gråhåret fra naturens side, end jeg egentlig var klar over. God idé med afblegningen! 😉