img_4285.jpg

Kun to dage senere, og Langemor er allerede parat med endnu et kluns-indlæg! Boom! Nu kører bussen satme! 😉

I går aftes cyklede hele Lange-klanen som planlagt til Hellerup, hvor vi først brugte den gode del af en time på at hæve vandstanden betragteligt ved at smide sten i, og derefter spiste vi aftensmad på Sticks and Sushi. Udendørs! De havde sågar en sandkasse lige ved siden af vores bord, hvor ungerne legede inden maden, og da Berta var færdig med at spise, tørrede hun munden i en serviet og sagde “Slut, prut, finale!”, mens Hugo straks bad om en brun is. That’s my boy!

image

Vi købte is hos Paradis, hvor ungerne spiste halvdelen af deres og fordelte resten udover deres respektive 86 centimeter, og så cyklede vi hjem igen. Sådan en tur kunne jeg seriøst godt tage hver evigt eneste dag, hvis vejret altid var sådan her, og sushi var betragteligt billigere. 😉

img_4282.jpg

Jeg var iført et par bukser, jeg købte i TopShop i London i efteråret samt en T-shirt, jeg erhvervede mig i Paris i marts. Jakken er af modellen ‘Copenhagen’ fra mærket North, og skoene er mine Nike Air fra Sarenza.dk, mens solbrillerne er fra HAN Kjøbenhavn.

img_4288.jpg